برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

شکنجه‌گران، جرم قتل را انکار کردند

دومین جلسه محاکمه مردانی که متهم هستند فردی را با بستن به تراکتور شکنجه کرده و به قتل رسانده‌اند، در دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد. متهمان در جلسه اول رسیدگی اتهام را رد کرده بودند.

جرم

به گزارش تازه‌نیوز، فروردین‌ سال گذشته در پی مرگ مردی که مورد ضرب‌وجرح قرار گرفته بود، مأموران دوست او را تحت بازجویی قرار دادند. این مرد گفت: روز حادثه با خودروی منصور برای هواخوری به حوالی جاجرود رفتیم. از کنار باغ بزرگی عبور کردیم که با فنس‌های فلزی حصار شده بود. تصمیم گرفتم مقداری از فنس‌ها را به خانه‌ام ببرم. از منصور خواستم برای بریدن فنس‌ها کمکم کند. در همین حین چهار مرد جوان با چوب و چماق سراغ ما آمدند و ما را کتک زدند و بعد پاهای‌مان را با زنجیر به عقب تراکتوری بستند و تراکتور را به راه انداختند و ما را روی زمین کشاندند تا اینکه متوجه شدند حال ما بد شده و رها‌یمان کردند.

به نقل از شرق، در ادامه چهار متهم دستگیر شدند. متهمان در دادگاه اتهام‌شان را رد کردند؛ اما چون علت دقیق مرگ مشخص نبود، پرونده به پزشکی قانونی رفت. با ارسال نظر پزشکی قانونی متهمان یک بار دیگر پای میز محاکمه رفتند. در ابتدای جلسه دوم عنوان شد پزشکی قانونی علت مرگ را ضربه به سر اعلام کرده است. سپس متهمان که با قرار وثیقه آزاد بودند، به دفاع از خود پرداختند و جرم‌شان را گردن نگرفتند. متهم ردیف اول درباره اتهام قتل گفت: ما با مقتول درگیر شدیم؛ اما ضربه‌ای به او نزدیم و او را به تراکتور هم نبستیم. متهم ردیف دوم نیز گفت: ما آن مرد را کتک زدیم و قصدمان تنبیه‌کردن او بود؛ اما ضربه‌ها کشنده نبود. دو متهم دیگر نیز منکر قتل شدند. در پایان هیئت قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید