برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

حقوق بازنشستگان سال آینده بیشتر می‌شود!

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس از آنچه دولت برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در نظر گرفته بود، رقم بالاتری را پیش بینی کرده است.

لایحه همسان‌سازی حقوق

به گزارش تازه نیوز و به نقل از تجارت‌نیوز، علی نیکزاد در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۹ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱، اظهار کرد: برای همسان‌سازی و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری در لایحه بودجه دولت، ۲۱۹ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود.

وی بیان کرد: مجلس نیز از محل بند الحاقی ۱ تبصره ۲ لایحه بودجه ۱۰۴ هزار میلیارد تومان از محل واگذاری سهام به صندوق بازنشستگان تامین اجتماعی، لشگری و کشوری تخصیص داد و در مجموع ۳۲۳ هزار میلیارد تومان برای این امر در سال آتی در نظر گرفته شده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس از آنچه دولت برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در نظر گرفته بود، رقم بالاتری را پیش بینی کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید