نام ایران در سایت استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای ایلان ماسک/ نصب هر سیستم اینترنتی ۵۰۰دلار؛ برای ۲۰۰ اتصال! +عکس

در حالی طی روز‌های اخیر طرح نمایندگان مجلس برای صیانت از کاربران در فضای مجازی بحث‌برانگیز شده که گزارش‌ها حاکی است به زودی اینترنت ماهواره‌ای در آسمان ایران ظاهر می‌شود.

به گزارش تازه نیوز، در دبی بیشتر نمایندگی های تجهیزات ماهواره ای شروع به ثبت سفارش کردند و نهایتا از ۲، ۳ ماه آینده پک spaceX روانه بازار ایران می شود. پیش بینی می شود افرادی که از دبی و کردستان عراق تجهیزات ماهواره ای وارد می کنند، از تابستان آینده تمرکز اصلی خود را روی واردات پک اینترنت SpaceX متمرکز کنند.
قیمت پک کامل $500 + شارژ ماهیانه ١٠٠ دلار است که با احتساب دلار ۲۷ تومانی می شود ۱۳/۵ میلیون.
پک و شارژ ماهیانه ۲/۷۰۰میلیون که با در نظر گرفتن اینکه هر ساختمان با تهیه یک پک اینترنت ماهواره ای SpaceX و استفاده ساکنین بصورت wifi با سرعتی ١٠٠ برابر اینترنت موجود در ایران (هر modemRouter شرکت spaceX قابلیت اتصال ۲۰۰ یوزر به صورت wifi را دارد) بزودی شاهد افزایش بی شمار تقاضا در ایران خواهیم بود.
از مهندسین شرکت SpaceX سوال شده که کشورهایی که اقدام به انداختن پارازیت های زمینی روی سیگنال های ماهواره های تلویزیونی می کنند، آیا امکان پارازیت انداختن به صورت زمینی و یا جوی روی سیگنالهای اینترنت SpaceX را خواهند داشت؟ پاسخ داده اند که قطر هر دیش SpaceX که در پک خریداری شده موجود است، ۷۰ سانتی متر می باشد. دیش را در هر جا که قرار دهید از غرب به شرق به ازای هر ١٠ سانتیمتر یک سیگنال ماهواره SpaceX دریافت می‌کند (شرکت SpaceX تا کنون ۴۰ % ماهواره های لازم را پرتاب و در مدار قرار داد و فعالند و ما بقی همچنان در حال تهیه و پرتاب می باشند).

با این حساب تا امروز هر دیش در هر جایی که قرار بگیرد از ٣ ماهواره سیگنال دریافت خواهد کرد.
دیش‌ها دارای سیستمی هستند که بصورت کاملا هوشمند چرخیده و قویترین سیگنال از بین ٣ سیگنال را تشخیص داد و روی بهترین و قویترین آنها متمرکز می شوند.
اوج تکنولوژی اینجاست که با جابجا کردن محل دیش، مثلا ۷۰ سانتیمتر، یوزر سیگنال را از ٣ ماهواره دیگر دریافت خواهد کرد. قرار است تا دو سال دیگر ۳ سیگنال تبدیل به ۱۰ سیگنال شود.
بدین ترتیب هیچ تکنولوژی در حال و در آینده قادر نخواهد بود از رسیدن سیگنال به دیش یوزر SpaceX جلوگیری کند.
مهندسین شرکت SpaceX اطمینان داده اند که دیش های پک SpaceX بمانند دیش های “دیتا” که النبی send و Recive داشتند و قابل شناسایی و ردیابی بودند، قابل ردیابی نیستند.

این دیش فقط وظیفه دریافت سیگنال را دارد و ModemRouter که به دیش وصل می شود یوزر را به شبکه اصلی اینترنت جهانیَ SpaceX متصل می کند و از این لحظه به بعد تمام فعالیت اینترنتی یوزر را فقط یک شرکت می تواند رصد کند.؛ یعنی SpaceX . بنابراین امکان ردیابی فعالیت اینترنتی یوزر تنها برای SpaceX امکان پذیر هست.
در حال حاضر نیز گفته می شود نام ایران هم در سایت استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای ایلان ماسک مشاهده شده است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.