پاسخ به ۴ سوال اساسی درباره سهمیه سوخت خودروها و همچنین قیمت بنزین را میخوانید.

به گزارش تازهنیوز و به نقل از تجارت نیوز، با وجود همه بحثهایی که درباره بهترین راه کنترل مصرف و جلوگیری قاچاق سوخت وجود داشت، استفاده از کارت سوخت برای سوختگیری در جایگاهها، از تاریخ ۲۲ مرداد ۹۸، اجباری اعلام شد.
مسولان بارها اعلام کرده بودند که سیاست این طرح صرفا جلوگیری از قاچاق سوخت و مدیریت نحوه مصرف آن است و قرار نیست بنزین از این طریق سهمیهبندی شود یا قیمت آن افزایش پیدا کند؛ با این حال، شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران، بامداد جمعه ۲۴ آبان ۹۸ آغاز سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین را اعلام کرد و پس از آن هم بنزین با دو نرخ در بازار توزیع شد.
بر همین اساس، قیمت بنزین معمولی سهمیهای از قرار هر لیتر ۱۵۰۰ تومان، بنزین معمولی غیر سهمیهای از قرار هر لیتر ۳۰۰۰ تومان و قیمت بنزین سوپر از قرار هر لیتر ۳۵۰۰ تومان اعلام شد.
به هرحال، استفاده اجباری از کارت سوخت، ابتدا از تهران، کرج، اصفهان و تبریز آغاز شد و دولت دوازدهم چهار سال پس از تکنرخی شدن بنزین اقدام به استفاده از کارت سوخت کرد و شاید به همین دلیل هنوز هم برخی از مردم، سوالاتی درباره کارت سوخت دارند که در ادامه به این سوالات میپردازیم.
فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی تیرماه در گفتگو با ایسنا اعلام کرده بود: مالک هر خودرو تنها میتواند سهمیه سوخت ۹ ماه گذشته را (۵۴۰ لیتر بنزین برای خودروهای سواری و ۲۲۵ لیتر برای موتورسیکلتها) در کارت سوخت شخصی خود ذخیره کنند.
بنابراین، سهمیه سوخت خودروهای شخصی که سقف ۹ ماهه آنها تکمیل شده و به سقف ۵۴۰ لیتر ذخیره رسیده باشد، اضافه نمیشود.