يحيي گلمحمدي همچنان اصرار زيادي براي جذب مهاجم فصل گذشته سپاهان دارد.

به گزارش تازه نیوز، بعد از جدايي شهريار مغانلو از پرسپوليس و پيوستنش به سپاهان، كادر فني پرسپوليس به فكر خريد مهاجم افتاد و آنها توانستند حامد پاكدل مهاجم فصل قبل آلومينيوم اراك را به خدمت بگيرند. پرسپوليسيها قصد داشتند يك مهاجم خارجي را هم به تيمشان اضافه كنند. موضوعي كه هم يحيي گلمحمدي و هم مديران پرسپوليس به آن اشاره و آن را تأييد كردند اما مهاجم مورد علاقه يحيي چه كسي بود؟ كيروش استنلي مهاجم فصل گذشته سپاهان، گزينه يحيي گلمحمدي براي پيوستن به پرسپوليس بود هر چند باشگاه پرسپوليس به دليل داشتن پرونده باز در فيفا اجازه خريد خارجي را نداشت و آنها نتوانستند به دليل بدهي به كالدرون و بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتي بازيكن خارجي مد نظر خود را جذب كنند. قبل از بازي مقابل استقلال تاجيكستان پرسپوليسيها بعد از چند روز مذاكره با كيروش استنلي توانستند با اين بازيكن به توافق برسند و قرار بود در صورتي كه مجوزهاي لازم صادر شود اين بازيكن براي عقد قرارداد به ايران بيايد. موضوعي كه با مخالفت فدراسيون فوتبال همراه شد و پرسپوليس نتوانست قبل از بازيهاي آسيايي خود، بازيكن خارجي بخرد.
حالا و بعد از حذف پرسپوليس از ليگ قهرمانان آسيا و شكست تلخ مقابل الهلال، يحيي گلمحمدي از مديران پرسپوليس درخواست كرد هر طور شده براي شروع فصل جديد ليگ برتر، يك يا دو بازيكن خارجي جذب كنند. آنطور كه شنيديم يحيي به صدري دوباره درخواست خريد كیروش استنلي را داد و پرونده اين مهاجم برزيلي براي حضور در پرسپوليس دوباره باز شد. نكته جالب در خصوص كیروش اين است كه از همان روزي كه خبر مذاكره باشگاه پرسپوليس با استنلي منتشر شد هواداران پرسپوليس به شدت عليه خريد اين بازيكن موضع گرفتند و نسبت به جذب كيروش اعتراض داشتند. كيروش فصل گذشته عملكرد بسيار بدي در سپاهان داشت و به يك نيمكتنشين محض تبديل شد. هواداران پرسپوليس هم با استناد به همين موضوع مخالف خريد استنلي هستند اما استناد يحيي گلمحمدي براي خريد كيروش چيست؟
سرمربي پرسپوليس معتقد است تيمش در خط حمله به يك مهاجم بلندقامت نياز دارد كه بتواند به خوبي ضربه سر بزند. به غير از اين فاكتورهاي فني، گلمحمدي به دنبال بازيكني است كه كاملاً فضاي فوتبال ايران را بشناسد و بتواند خودش را با توجه به فرصت كم باقي مانده تا شروع ليگ با تيم وفق دهد. مواردي كه كيروش همه آنها را دارد. مورد ديگري كه يحيي به آن اشاره ميكند اين است كه با توجه به بودجه كم و محدود پرسپوليس براي جذب مهاجم خارجي، او گزينهاي بهتر از كيروش استنلي پيدا نميكند. حال بايد ديد بالاخره ماجراي حضور كیروش استنلي در پرسپوليس به كجا خواهد رسيد؛ هرچند قبل از آن مديران پرسپوليس بايد هرچه زودتر طلب كالدرون را بدهند و پنجره نقل و انتقالاتي اين باشگاه را باز كنند.