پشت‌پرده جنجال مدرک وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

تصویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد ۳۰ ترم طول کشیده است تا مسعود فیاضی مدرک کارشناسی بگیرد؛ یعنی از ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۸، اما اصل ماجرا چیست؟

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از نامه‌نیوز، ابراهیم رئیسی طی نامه‌ای خطاب به محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، مسعود فیاضی را به عنوان گزینه پیشنهادی خود برای تصدی وزارت آموزش و پرورش معرفی کرد.

پس از این نامه و انتشار آن در رسانه‌ها برخی پایگاه‌های خبری و چهره‌های سیاسی، مخالفت‌هایی با این گزینه پیشنهادی مطرح کردند. در راستای این مخالفت‌ها تصویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد، اخذ مدرک کارشناسی فیاضی 30 ترم تحصیلی به طول انجامیده است؛ یعنی از ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۸!

اما اصل ماجرا چیست؟

بر اساس سندی که به دست پایگاه تحلیلی خبری نمایندگان ما رسیده است، نشان می‌دهد این ادعا صحت ندارد و وی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۷۸ دریافت کرده است.

در همین رابطه احمد راستینه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با فارس گفت: آقای فیاضی تحصیلات دانشگاهی دارد و آن هم در رشته مهندسی عمران که یکی از نیازهای ضروری آموزش و پرورش تامین فضا و تجهیزات مناسب آموزشی و پرورشی است.

وی افزود: آقای فیاضی تحصیلات حوزوی هم دارد، یعنی در علوم اسلامی و انسانی سالها تا درس خارج دارای قوت است؛ همچنین تجربه آموزشی و پرورشی در مدارس دارد همچنین مدیرکل سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی وزارت آموزش و پرورش بوده است.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: اخذ مدرک کارشناسی گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش در سال 78 صورت گرفته و سایر شایعات درباره مدت طولانی اخذ مدرک ایشان فضاسازی‌های رسانه‌ای بوده و کذب است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.