سازمان جهانی بهداشت هشدار داد اومیکرون آخرین سویه ویروس کرونا در جهان نخواهد بود.

به گزارش تازهنیوز و به نقل از ایرنا، ماریا ون کرکوف رئیس تیم فنی مبارزه با همهگیری کرونا در سازمان جهانی بهداشت در مصاحبه با شبکه خبری بی بی سی تاکید کرد: اومیکرون آخرین سویه کرونا نیست؛ این یک مشکل جهانی است و نیاز به راه حل جهانی دارد.
این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با ابراز نارضایتی از وضعیت واکسیناسیون کرونا در سطح جهان به این شبکه خبری گفت: توسعه یافتهترین کشورهای جهان نمیتوانند برای خلاص شدن از همهگیری ویروس کرونا تنها خود را تقویت کنند؛ کشورهای توسعه یافته باید واکسنهای کافی را در اختیار کشورهای فقیرتر قرار دهند تا بتوان به هدف سازمان بهداشت جهانی برای واکسیناسیون جهانی دست پیدا کرد.
ون کرکوف گفت: ما وارد سومین سال همهگیری کرونا شدیم و مواضع فعلی کشورها "خطرناک" است.
بنابراین گزارش، سازمان جهانی بهداشت هدف خود را واکسیناسیون هفتادی درصدی جمعیت کشورهای جهان تا ماه هفتم سال ۲۰۲۲ قرار داده است.
ون کرکوف هشدار داد که انواع جدید ویروس کرونا دائما در حال ظهور هستند؛ بنابراین غلبه بر این بیماری همه گیر نه تنها به واکسیناسیون در مقیاس جهانی نیاز دارد، بلکه نیاز است تا برای کاهش انتقال از ابزارهای ساده و موثر بهداشت عمومی استفاده شود از جمله، پوشیدن ماسک صورت، فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب در فضاهای عمومی.