برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

امام‌جمعه اهواز: منشا بسیاری از مزاحمت‌ها برای بانوان، پوشش خودشان است

امام جمعه اهواز منشاء بسیاری از مزاحمت هایی که برای خانم ها اتفاق می افتد را نوع پوشش خود خانم ها دانست.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از اقتصاد‌نیوز، سیدمحمدنبی موسوی فرد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در مصلای مهدیه اهواز گفت: یکی از دلایلی که خداوند پوشش اسلامی را واجب کرده است به خاطر جلوگیری از ظهور ناهنجاری‌های اخلاقی و حفظ امنیت اجتماعی است.
وی افزود: منشا بسیاری از مزاحمت‌هایی که متوجه بانوان است به خاطر نوع پوشش خود آنهاست و بخش قابل توجهی از ناهنجاری‌های پوششی متوجه مردان است.

وی گفت: بارها شنیده شده بانوان گله داشته‌اند که همسرم از من خواسته بی حجاب باشم.

امام جمعه اهواز شکل‌گیری فرهنگ عفت و حیا در جامعه را از دیگر حکمت‌های پوشش اسلامی عنوان کرد و تاکید کرد: زن در قرآن کریم امانت دار حق الهی است، پوشش فقط حق زن نیست بلکه از حقوق الهی است و باید این حق را پاس بداریم.

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید