برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

شیر باغ وحش اراک مرد نگهبان را کشت

جوان ۳۸ ساله هنگام غذا دادن به شیر‌ها نتوانست به موقع از محوطه مورد نظر خارج شود و مورد حمله شیر‌ها قرار گرفت.

به گزارش تازه نیوز و به نقل از فرارو، دقایقی پیش، نیروی خدماتی شهرداری که برای تامین غذای دو شیر در قفس باغ وحش اراک وارد محوطه نگهداری آن‌ها شد با حمله شیر‌ها مصدوم و متاسفانه جان باخت.

شاهدان عینی می‌گویند: شیر‌ها از قفس بیرون آمده بودند، اما با تلاش ماموران دوباره به قفس بازگردانده شدند.

فرد کشته شده، متاسفانه جوانی ۳۸ ساله است که هنگام غذا دادن به شیر‌ها نتوانست به موقع از محوطه مورد نظر خارج شود و طعمه شیر‌ها شد.

۱ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • بدبخت تر از کارگر مگه وجود داره؟خداوندروحش روشادکنه لااقل روزی چند نفرهم بدست شیر قیمت‌ها که نامش برای مردم آشناست می‌میرند اما به مرگ تدریجی وشرمندگی ونامش گرانی ست که هرروزچند نفررابکام مرگ ‌میکشاند و فقط به عموم مردم مستضعف حمله می‌کند و تدریجا به خاطر شرمندگی و نداری جلو خانواده ومردم تدریجا می‌کشد و کسی هم کاری از دستش برنمی‌آید مگراینکه صاحب منصبان راه علاج وحمله ی تورم وگرانی بگیرند که متاسفانه بدلایل مختلف سیاسی وجناح بندی دولت‌مردان گلوی مردم خصوصاً ندارهارامیفشارد و راه تنفسش راقطع می‌کند.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید