فرهاد مجیدی گفت: باشگاه به من اعلام كرد سياوش يزدانی و محمدحسين مرادمند را برای این مسابقه در اختيار ندارم. وريا غفوری هم به خاطر مسائل انضباطی حضور نخواهد داشت.

استقلال با 3 غایب قطعی و 2 غایب احتمالی مقابل فجر
به گزارش تازه نیوز، فرهاد مجيدي قبل از بازي با فجر‌سپاسي در کنفرانس خبری صحبت هایی انجام داد که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید:
  • با توجه به مسابقاتي كه از فجر‌سپاسي ديده‌ام، اين تيم مي‌توانست رتبه‌اي بهتر در جدول ليگ برتر داشته باشد.
  • مهم‌ترين فاكتور براي ما در ادامه مسابقات، حفظ تمركز است. مسئله‌اي كه مي‌تواند كمك زيادي به استقلال بكند.
  • نه تنها بازي با فجر‌سپاسي بلكه تمام ديدارهاي باقي‌مانده استقلال تا پايان فصل فوق‌‌العاده مهم بوده و همگي داراي حساسيت ويژه هستند.
  • باشگاه به من اعلام كرد سياوش يزداني و محمدحسين مرادمند را براي این مسابقه در اختيار ندارم. وريا غفوري هم به خاطر مسائل انضباطي حضور نخواهد داشت.
  • محمد دانشگر مصدوميت جزئي دارد و ابوالفضل جلالي هم سرماخورده است ولي بايد صبر كنيم و ببينيم شرايط آنها براي حضور در ميدان چگونه خواهد شد و آيا مي‌توانيم از وجودشان استفاده كنيم يا خير؟
  • عزيزبك آمانوف بازيكن خيلي خوبي است و قطعاً در ادامه راه مي‌تواند كمك زيادي به استقلال بكند.
بیشتر بخوانید:

آخرین مطالب