برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

داماد قاتل گوش مادرزنش را برید!

مرد عصبانی که در اقدامی هولناک همسر و برادرزنش را به قتل رسانده و گوش مادرزنش را بریده بود از سوی پلیس دستگیر شد.

قتل

به گزارش تازه‌نیوز، سرهنگ سید خلیل صفوی، فرمانده‌ انتظامی شهرستان رضوانشهر در تشریح این حادثه گفت: داماد یک خانواده در روستای هاشم‌آباد هفت‌دغنان رضوانشهر پس از آنکه همسرش از خانه قهر کرده و به خانه پدرش رفته بود دست به قتل‌عام خانوادگی زد. این مرد ۴۸ ساله به خانه پدر همسرش رفت، اما ساعت ۲ و نیم بامداد دوشنبه وقتی همسرش در خواب بود وی را با چاقو و برادر زنش را با اسلحه شکاری به قتل رساند، پس از آن گوش مادرزنش را هم با چاقو برید.

به نقل از ایران، وی با بیان اینکه قاتل پس از این جنایات متواری شد، افزود: با آگاهی مأموران انتظامی، قاتل ۲ ساعت پس از ارتکاب جنایات هنگامی که در حال خروج از استان گیلان بود در منجیل دستگیر شد.
فرمانده انتظامی رضوانشهر گفت:‌ قاتل در ضیابر صومعه‌سرا زندگی می‌کرد و همسرش به دلیل اختلافات خانوادگی به منزل پدرش به هاشم‌آباد رضوانشهر رفته بود.

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید