برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

سلاخی تمام اعضای یک خانواده توسط داماد ۳۸ ساله!

اعضای یک خانواده در اصفهان توسط داماد جوان کشته شدند.

داماد قاتل

به گزارش تازه‌نیوز، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از وقوع جنایت در این شهر توسط دامادی که ۳ عضو خانواده همسرش را به قتل رسانده است، خبر داد. سرهنگ حسین بساطی گفت:‌ روز گذشته یک تماس تلفنی با سامانه مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اصفهان گرفته و خبری درباره قتل اعضای یک خانواده در یکی از خیابان‌های شهر اصفهان اعلام شد.

به نقل از رکنا، وی اظهار داشت: بلافاصله ماموران اداره تجسس و گشت انتظامی اصفهان به محل مورد نظر اعزام و مشاهده کردند که یک مرد ۷۵ ساله و ۲ زن ۶۵ ساله و ۲۲ ساله به قتل رسیده‌اند. فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های تخصصی مشخص شد که داماد ۳۸ ساله این خانواده از روی دیوار منزلِ پدرِ همسرش وارد خانه شده و این افراد شامل پدر همسر، مادر همسر و خواهر همسرش را  بوسیله چاقو به قتل رسانده است.

سرهنگ حسین بساطی تصریح کرد: قاتل پس از ارتکاب جنایت، خود را به کلانتری، معرفی و انگیزه‌اش از اقدام به قتل را اختلافات خانوادگی اعلام کرد. وی افزود: قاتل برای اقدامات قانونی به مرجع قضایی شهرستان اصفهان تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید:

۱ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • اصفهانی ها قتل و جنایت نیستند ؛ اگر با کسی دعواشون بشه ؛ میگن : تو اینور جوق ، من اونور جوق ؛ فحش بده ؛ فحش بسون!

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید