مدیر عملیات سازمان آتشنشانی مشهد گفت: اتوبوس سرویس کارکنان یک شرکت در شهرک صنعتی توس، در مسیر انتقال کارکنان در بلوار وکیل آباد مشهد دچار حریق شد.
۰
برای افزودن آیتمها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.
آتشسوزی اتوبوس کارمندان در مشهد +عکس و ویدئو
به گزارش تازهنیوز، آتشپاد دوم مهدی رضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اتوبوس صبح امروز در بلوار وکیل آباد از قسمت عقب به علت نامعلومی دچار آتش سوزی شد. وی اضافه کرد : آتشنشانان از ۲ ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند و ضمن اطفای حریق تمام مسافران این اتوبوس تخلیه شدند.
- دادستان حکم انسداد جاده مرگ را داد؛ ۳۰ زخمی و ۸ کشته در یکماه پس از بهرهبرداری!
- آبمیوه مسموم در کافه معروف تهران چند تن را راهی اورژانس کرد
به نقل از ایرنا، مدیرعملیات سازمان آتشنشانی مشهد گفت: راننده این اتوبوس در پی وقوع حریق دچار شوک عصبی شده بود که به بیمارستان منتقل و مسیر نیز ایمن سازی شد. رضایی افزود: قسمت عقب و بخش موتوری این اتوبوس در آتش سوخت و علت آتش سوزی نیز در دست بررسی است. هزار و ۸۰۰ آتشنشان در ۵۴ ایستگاه کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد خدمت رسانی میکنند.
بیشتر بخوانید:
ویدیو