فردی که با راهاندازی سایت فروش تلفن همراه از ۶۰۰ نفر در سراسر کشور ۲۷۹ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.

به گزارش تازهنیوز، مأموران پلیس فتای استان فارس در پی دریافت چندین شکایت کلاهبرداری از طریق فضای مجازی، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند. در بررسیهای اولیه مشخص شد که متهم یا متهمان با ایجاد و راهاندازی یک سایت به نام «دیجی ماه» و چندین درگاه بانکی و تبلیغ انواع گوشیهای تلفن همراه و کالاهای دیگر در این سایت، پس از مدتی با جلب اعتماد شهروندان و بویژه عمدهفروشان تلفن همراه، از آنان سفارش گرفته ولی به آنها کالایی تحویل نداده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری کردهاند.
به نقل از ایران، سردار رهام بخش حبیبی، فرمانده انتظامی استان فارس در این باره گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی توسط مأموران پلیس فتا، متهم این پرونده شناسایی و کمتر از ۴۸ ساعت پس از دریافت اولین شکایت دستگیر شد و در بازجویی به جرم ارتکابی اقرار کرد.
در این خصوص تاکنون ۶۰۰ شاکی در سراسر کشور شناسایی شده و برآورد اولیه کلاهبرداری این متهم از شهروندان، حدود ۲۷۹ میلیارد تومان است.