آخرین خبر از مذاکرات احیای برجام از زبان سخنگوی وزارت خارجه!
سخنگوی وزارت خارجه در رابطه با مذاکرات احیای برجام گفت:
به گزارش تازهنیوز، سخنگوی وزارت خارجه نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه دولت بارها تاکید کرده است که موضوع معیشت مردم را به برجام گره نزده است ولی برخی از گروههای سیاسی تاکید بر این دارند که دولت شتابزده هر توافقی را در زمینه احیای برجام بپذیرد و در این زمینه احساسی عمل کند، تصریح کرد: همانطور که بارها اعلام کردهایم سیاست اصولی دولت سیزدهم در این راستا که اقتصاد و معیشت مردم را به روند مذاکرات رفع تحریمها گره نزند و همزمان رویکرد دیگر هم این است که ایران به روند مذاکرات به عنوان یک انتخاب جدی ملتزم و پایبند است و این مسیر را تا زمان رسیدن به یک توافق خوب قوی و پایدار ادامه خواهد داد و ما به این مسیر ملتزم هستیم.
- بخش دیگری از صحبتهای کنعانی را اینجا بخوانید: آخرین خبر از پرونده حمید نوری/ تصمیم ایران درباره روابط با سوئد!
به نقل از ایسنا، کنعانی با بیان اینکه در همین چهارچوب ایران میز مذاکرات را ترک نکرده است به ارائه گزارشی از مذاکرات وین و دوحه پرداخت و گفت: فارغ از مواضع رسانهای که بعضا از سوی برخی از کشورها به ویژه مقامات آمریکایی در مورد روند مذاکرات اتخاذ میشود و فشارهای روانی و توقعات یکجانبهای که از ایران مطالبه میکنند که ایران سریعا به تصمیم برسد و زمان محدود است. ایران در این زمینه نه احساسی عمل میکند و نه شتابزده و منافع کشور و ملت را قربانی روند شتابزدگی نمیکند.
این دیپلمات ارشد کشورمان با تاکید بر اینکه روند گفتوگوها از طریق کانالهای ارتباطی ادامه دارد، افزود: تاکنون پیشنهادهای مختلفی رد و بدل شده است و وزرای برخی از کشورها با نگاه دوستانه و در راستای تسهیل امور ورود پیدا کرده و پیشنهاداتی را برای نزدیک کردن دیدگاهها به هم مطرح کردهاند. در منطقه وزرای خارجه کشورهای دوست از جمله عمان، قطر و عراق تلاش هایی را انجام دادهاند و برخی از کشورهای اروپایی در این زمینه ورود کردهاند. از جمله ایتالیا و فرانسه و تلاشهایی را مبتنی بر حسن نیت برای ایجاد نزدیکی دیدگاهها انجام دادهاند.
وی ادامه داد: ما علاقمند هستیم که در آیندهای نزدیک این توافق شکل بگیرد ولی در این روند احساسی و شتابزده عمل نمیکنیم. ما تاکنون انعطافهای زیادی داشتهایم. ابتکارات سازنده مختلفی از سوی ایران مطرح شده است و معتقدیم که اگر آمریکاییها به اندازه ایران سازنده و با حسن نیت عمل کنند و به ابتکارات مثبت ایران واکنش مناسب و مثبت نشان دهند به توافق نزدیکیم.
وی ادامه داد: نزدیک یا دور بودن از توافق مرتبط با تصمیم سیاسی دولت آمریکاست و دولت واشنگتن باید تصمیم سیاسی خود را بگیرد.
بیشتر بخوانید: