خطر جدی در کمین مردم جهان؛ مرگ‌ومیر تا ۶۰ درصد افزایش پیدا می‌کند!

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که گرم شدن شب‌ها بر اثر تغییرات آب و هوایی می‌تواند میزان مرگ و میر جهانی را تا ۶۰ درصد افزایش دهد!

به گزارش تازه‌نیوز، براساس یک مطالعه بین‌المللی که توسط دانشگاه Chapel Hill انجام شده است، دمای گرم‌تر در شب‌ها میزان مرگ و میر جهانی را در دهه‌های آینده تا ۶۰ درصد افزایش می‌دهد. کارشناسان گزارش می‌دهند که با اختلال در الگوهای خواب طبیعی در شب‌های بسیار گرم، میزان ابتلا به بیماری‌های مختلف افزایش می‌یابد.

بر اساس این گزارش، اختلال خواب می‌تواند منجر به مجموعه‌ای از خطرات خطرناک برای سلامتی شود که آسیب سیستم ایمنی گرفته تا خطر بالاتر بیماری قلبی، بیماری‌های مزمن و مسائل مربوط به سلامت روان از جمله این خطرات هستند. این مطالعه اولین مورد از نوع خود است که تأثیر شب‌های گرم‌تر را بر خطر مرگ و میر ناشی از تغییرات آب و هوایی تخمین می‌زند.

نتایج این تحقیق که بر اساس مطالعه در در ۲۸ شهر در شرق آسیا انجام شده، نشان می‌دهد که میانگین شدت شب‌های گرم تا سال ۲۰۹۰ تقریباً دو برابر خواهد شد و از ۶۸.۷ درجه فارنهایت به ۱۰۳.۵ درجه می‌رسد. با در نظر گرفتن این موضوع، نرخ مرگ و میر بسیار بالاتر از نرخ پیش‌بینی‌شده بر اساس افزایش میانگین دما خواهد بود.

دکتر یوچیانگ ژانگ، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت:خطرات افزایش دما در شب اغلب نادیده گرفته می‌شود، اما ما در مطالعه خود متوجه شدیم که گرم شدن هوا در شب با سرعت بیشتری نسبت به تغییرات متوسط ​​دمای روزانه رخ می‌دهد. فراوانی و میانگین شدت شب‌های گرم تا سال ۲۱۰۰ به ترتیب بیش از ۳۰ و ۶۰ درصد افزایش می‌یابد و این در حالی است که میانگین دمای روزانه کمتر از ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

محققان در این تحقیق تعداد مرگ و میر ناشی از گرما را در ۲۸ شهر در سراسر چین، کره جنوبی و ژاپن بین سال‌های ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۵ تجزیه و تحلیل کردند. با مدل‌سازی این داده‌ها و با دو سناریوی اقلیمی آینده، کارشناسان تخمین زدند که خطر مرگ در شب‌های بسیار گرم افزایش می‌یابد و این آمار تا سال ۲۱۰۰ شش برابر خواهد شد.

earth نوشت؛ محققان بر این باورند که برای مبارزه با خطر سلامتی ناشی از افزایش دما در اثر تغییرات آب و هوایی باید راه‌های کارآمدی برای کمک به سازگاری مردم طراحی کنیم. به طور مثال، طراحی سیستم هشدار موج گرما به‌ویژه برای جمعیت‌های آسیب‌پذیر و جوامع کم‌درآمد که ممکن است قادر به پرداخت هزینه اضافی تهویه مطبوع نباشند، باید در نظر گرفته شود. همچنین، استراتژی‌های از جمله همکاری‌های جهانی باید برای کاهش اثرات آتی گرمایش در نظر گرفته شود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.