به گزارش تازهنیوز، خبرگزاری مهر وابسته به سازمان تبلیغات ادعا کرده که «دستور جلب یکی دیگر از بازیگران که در جریان حوادث اخیر با دشمن همصدایی میکرده، صادر شده است.»
پیش از این نیز این خبرگزاری اعلام کرد که در پی اعلام جرم علیه برخی از سلبریتیها به جهت تشویق به اغتشاش و همصدایی با دشمن، محمود شهریاری مجری سابق صدا و سیما با صدور دستور قضائی بازداشت شد.
شایان ذکر است رسانه سعودی ایران اینترنشنال مدعی تفتیش منزل کتایون ریاحی شده که هیچ منبع معتبر داخلی، این ادعا را تایید نکرده و احتمالا این خبر نیز فضاسازی غیرحرفهای و جعل خبر این رسانه معاند برای تشویش اذهان عمومی است.
این مطالب را هم ببینید:
بر اساس این گزارش، فرایند پیگیری قضائی در خصوص ادعاهای بیاساس و دروغین برخی دیگر از سلبریتیها در فضای مجازی در حال انجام است.
در این راستا گفتنی است که سایت رجانیوز نزدیک به دولت از صدور حکم جلب حامد بهداد خبر داد. خبرنگار این سایت نوشته که «یکی دیگر از سلبریتیهایی که حکم جلب آن صادر شده، حامد بهداد است که هنوز نسبت به دستگیری او اقدام نشده است.»
این در حالی است که حامد بهداد پیشتر دستگیری خود را تکذیب کرده بود.