کمیته روابط خارجی سنای آمریکا با تصویب قطعنامه ای در حمایت از ناآرامیها در ایران، خواستار اعمال تحریم های بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران به بهانه نقض حقوق بشر شد.
سنای آمریکا از ناآرامیهای ایران حمایت کرد/ تحریمهای جدید علیه مقامات و نهادهای ایرانی
به گزارش تازهنیوز، قطعنامه کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا از دولت جو بایدن خواسته است به بهانه نقض حقوق بشر تحریم های جدیدی علیه مقامات و نهادهای ایرانی اعمال کند.
به نقل از ایرنا، در این قطعنامه از جامعه بینالمللی خواسته شده است نقض حقوق بشر در ایران را تببین و از تلاش ها برای پاسخگو کردن ناقضان حقوق بشر از طریق اعمال تحریم های بیشتر اقدام کنند.
این مطالب را هم ببینید:
- ماجرای اعلام برائت بدری خامنهای خواهر آیتالله خامنهای از برادرش
- بستن حساب بانکی بیحجابها عملی است؟
- توهین طالبان به ایران با نقشه علامتگذاری مرزی/ کره زمین خود را هم ساختند! +عکس
سناتورهای آمریکایی همچنین در تداوم دخالت در امور داخلی ایران، قطع شدن اینترنت را در راستای ” سرکوب اعتراض ها” خواندند و از بخش خصوصی آمریکا خواسته اند با دولت جو بایدن برای فراهم شدن امکان دسترسی “معترضان” به اینترنت به منظور برقراری ارتباط با یکدیگر، همکاری کنند.
این قطعنامه فراحزبی را باب منندز رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنا و سناتور جمهوریخواه مارشا بلکبرن و ۹ سناتور دیگر ارائه کردند که به تصویب رسید.