زمزمه‌های استیضاح یک وزیر از مجلس به گوش می‌رسد

نماینده آمل در مجلس، از دستور کار جدی نمایندگان برای استیضاح ساداتی‌نژاد وزیرجهادکشاورزی خبر داد.

به گزارش تازه‌نیوز، رضا حاجی‌پور، نماینده آمل در مجلس دیشب درجمع برخی از اعضای شورای اسلامی و دهیاران دهستان پایین خیابان لیتکوه شهرستان آمل، گفت: مازندران که قطب تولید محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور محسوب می‌شود و کشاورزان استان با همه سختی‌ها در فرایند تولید و برداشت درشرایط سخت اقتصادی محصول تولیدی‌شان را روانه بازار مصرف می‌کنند، متاسفانه سوء مدیریت درعرضه و فروش محصولات کشاورزی کاملا مشهود است به همین خاطر نمایندگان مجلس به طور جدی استیضاح وزیرجهاد کشاورزی را در دستور کار و پیگیری دارند.

به نقل از ایسنا، وی افزود: در حوزه بازار برنج، درحالی که در اواخر مرداد و شهریور ماه هر سال زمان برداشت شالی و عرضه برنج داخلی شروع می‌شود، تا سال‌های قبل عرضه برنج خارجی در زمان عرضه برنج داخلی به منظور حمایت از شالیکاران ممنوع بود و درصورت نیاز واردات برنج حداقل ۵ ماه پس از برداشت برنج داخلی به وزارت جهاد کشاورزی و صمت اجازه واردات به مقدار نیاز کشور داده می‌شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه اقدامی که امسال از سوی وزارت جهاد کشاورزی اجازه داده شده بود، واردات برنج در زمان برداشت وعرضه برنج داخلی بوده که این وضعیت سوء مدیریت و تصمیم نسنجیده باعث رکود کامل در خرید و فروش بازار برنج داخلی شده و تا الان که در اسفندماه و پایان سال هستیم، انبارها و شالیکوبی‌های برنج در مازندران از برنج تولید داخل دپو شده است.

بیشتر بخوانید:

حاجی‌پور اضافه کرد: درحالی که مقام معظم رهبری در چند سال اخیر همواره بر حمایت از تولید داخلی اعلام و تاکید می‌کنند، متاسفانه در بدنه دولت، وزارت جهاد کشاورزی که باید پرچم‌دار حمایت از تولیدات داخلی و کشاورزان باشد، لطمه به آینده تولید برنج و کشاورزی در استان‌های شمالی لطمه و خسارت جبران ناپذیری را وارد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: این درحالی است که تا کمتر از یک ماه آینده فصل زراعی جدید برای کشت برنج شروع می‌شود، کشاورزان استان برای کشت برنج با وضع موجود دچار تردید شده‌اند.

نماینده مردم آمل درمجلس شورای اسلامی دربخش دیگری همچنان از نحوه توزیع نهاده‌های کشاورزی نیز گلایه و انتقاد کرد و گفت: این که اعلام می‌شود در سامانه‌ای مشخصات کشاورز ثبت و متناسب با مقدار زمین کود وسم دراختیار آنها قرار گیرد، پرسش این هست که برخی از کشاورزان با سن بالا که دسترسی به کامپیوتر و سامانه و این فضاها را نمی‌دانند؛ اصرار برانجام این کار هم آنها را نگران‌تر می‌کند و در زمان کاشت و نیاز به کود و سوم کشاورزی، بازار را وارد هرج ومرج و بازار سیاه می‌کند.

حاجی ‌ور اضافه کرد: انتظار است که مراکز خدمات جهاد کشاورزی در هر بخش با تهیه لیست و شرایطی که همه کشاورزان بتوانند به سهولت در سامانه نام نویسی کنند، اقدام کند و نگرانی‌ها را از کشاورزان کاهش دهد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.