- بازگشت دوباره گشت ارشاد به خیابانها +جزئیات
- توهین روزنامه شهرداری به آزاده صمدی: به بیماری دوقطبی مبتلاست! +عکس
- ایران مقابل چین و روسیه خلع سلاح شد؟
پس از سخنان نوروزی رهبر انقلاب در مشهد که بهصورت مشخص به موضوع انتخابات ورود کردند تحرکات انتخاباتی برعکس دورههای پیش اینبار زودتر شروع شد. برخی از چهرههای شاخص سیاسی که همواره یک سر انتخابات محسوب میشوند سعی کردند با ورود به موضوع انتخابات تنور این رویداد که ۱۱ اسفند ماه برای شناختن چهرههای جدید بهارستان برگزار خواهد شد، آغاز کردند.

به گزارش تازهنیوز و به نقل از خبرآنلاین، برخی از چهرهها همچنان تلاش میکنند تا با ادبیاتی آشتیجویانه برای مشارکت حداکثری و فراموش انتخابات کم مشارکت ۹۸ مجلس و ۱۴۰۰ ریاست جمهوری وارد میدان شوند و همچنان در گفتوگوها و تحرکات موسوم به انتخاباتی باعث مشارکت اکثریت شوند. باتوجه به اینکه جناح اصلاحطلب در دوره پیش با محدودیتهایی روبهرو بودند اکثریت مجلس حالا در اختیار جناح اصوالگرا قرار دارد.
غلامعلی حدادعادل، سیاستمدار، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس مجلس هفتم و … جزو اولین چهرههایی بود که وارد کارزار انتخابات شد. رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در ماههای اخیر با ۲ دیدگاه متفاوت در رسانهها حاضر شد. او در اواخر اردیبهشت ماه اعلام کرد که طبق پیشبینیها انتخابات رقابتی خواهد بود ولی در ۲۲ تیرماه چشم انداز او تغییر کرد. حدادعادل که در سمنان سخرانی میگرد اعلام کرد که مجلس دوازدهم، انقلابیتر از مجلس یازدهم خواهد بود. در ادامه این گزارش به فاکتورهای یک انتخابات رقابتی خواهیم پرداخت.
انتخابات رقابتی یا مجلسی انقلابیتر؟
غلامعلی حدادعادل، رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ۲۸ اردیبهشت ماه در جلسه معرفی معین استانهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، گفت: «شورای ائتلاف محل همافزایی همه نیروها و تشکلهایی است که انقلابیاند و ملاک این انقلابی بودن تبعیت از ولایت فقیه است. رهبر انقلاب چهار رکن برای برگزاری انتخابات مطرح کردند که امنیت، سلامت، رقابتپذیری و مشارکت را در برمیگیرد و بر این اساس باید مشخص باشد جایگاه شورای ائتلاف در این منظومه کجاست. اطمینان داریم نیروهای حزبالله در رأی خیانت نمیکنند. درباره رقابت نیز آنچه از فضای موجود استشمام میشود آن است که این نوبت، «انتخاباتی رقابتی» در پیش است. البته سال ۹۸ نیز رقابت بود و اصلاحطلبان آمدند اما رأی نداشتند. جمعبندیها نشان میدهد امسال آرایش انتخاباتی تغییر خواهد کرد. مشارکت در انتخابات تابع عوامل مختلفی است و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بر مشارکت حداکثری تاکید دارد. ما اصرار به مشارکت بالا داریم و این مهم نیازمند یک کار سخت تشکیلاتی و مستمر است.»
بعد از گذشت تقریبا ۲ ماه حدادعادل روز پنجشنبه ۲۲ تیرماه رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در چشماندازی نسبت به انتخابات اسفند ماه گفت: «یازدهمین مجلس شورای اسلامی انقلابی است و ما میخواهیم مجلس دوازدهم انقلابیتر باشد، برای تحقق این رویکرد باید افرادی باانگیزه، باایمان، باتجربه، خردمند و اهل فکر انتخاب شوند.»
در آیین اختتامیه اولین سلسله نشستهای ایمان و امید ویژه جوانان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سالن همایش مجتمع شهید کلاهدوز شهمیرزاد در شهرستان مهدیشهر استان سمنان افزود: «برخی افراد خود را انقلابی معرفی میکنند و در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ساز و کارهایی خواهیم گفت تا بر اساس آن ساز و کار افراد اصلح برای مجلس دوازدهم انتخاب شوند. ایران مشکل زیاد دارد، اما مسئله ندارد، معنای این عبارت این است که کشور گرفتاری دارد، اما مشکل از شکوه و گلایه به مسئله تبدیل نشده تا بتوان برای رفع آن راهکار ارائه داد. مهندسی حل مساله یک ضرورت در جامعه امروز است و باید افرادی با این ویژگی به مجلس دوازدهم شورای اسلامی راه یابند. باید مراقب باشیم تا در انتخابات پیشرو بهانه ایجاد نشود، فقط دنبال کار و رفع مشکلات باشیم. به نحوه پیشبرد اهداف و عملکرد در انتخابات در نشستهای آینده بیشتر پرداخته میشود.»
بیشتر بخوانید: