- مداحی حمیدرضا روحی از کشتهشدگان اعتراضات ۱۴۰۱ +عکس
- استراتژی اصلاحطلبان تهدید به تحریم برای امتیازگیری است
- تشدید تنش بین ایران و اروپا؛ فاجعه مکانیسم ماشه در کمین تهران است؟
همراه داشتن قرص های استامینوفن کدئین دار، دیازپام، فلورازپام، ترامادول و متادون و بوپرنورفین (b۲) داروهای بیماری صرع و سرطان که به نوعی از مواد مخدر تشکیل شده بر اساس قوانین داخلی کشور عراق جرم محسوب شده و در صورت کشف، ضمن ممانعت از ادامه سفر زائر ، برای وی پرونده قضایی تشکیل و به مراجع قضایی عراق معرفی خواهد شد.

به گزارش تازهنیوز، پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا به زائران محترم عتبات عالیات توصیه هایی کرد که متن آن به شرح ذیل است:
۱- نگهداری ، حمل و جابجایی هر گونه مواد مخدر و روان گردان (تریاک، شیشه، هروئین، گل، گراس، ماری جوانا و ...) جرم محسوب شده و در صورت کشف برای زائر پرونده قضائی تشکیل و از خروج وی ممانعت به عمل خواهد آمد.
۲- به استناد ماده ۱۷ قانون مبارزه با مواد مخدر چنانچه اتباع ایرانی با هر قصدی اقدام به نگهداری ، حمل یا قاچاق هر مقدار مواد مخدر به داخل یا خارج از کشور نمایند به مدت ۱ تا ۵ سال گذرنامه آنان ابطال و ممنوع الخروج می شوند و در صورت تکرار، به مدت ۵ تا ۱۵ سال گذرنامه آنان ابطال و ممنوع الخروج خواهند شد.
۳- پلیس مبارزه با مواد مخدر در تمامی مرزهای ورودی و خروجی کشور حضور فعال داشته و با تمامی امکانات از جمله دستگاه های بادی اسکنر، سگ های مواد یاب و بکارگیری نیروهای چهره زن به طور دقیق به رصد و بازرسی محموله های همراه زائرین می پردازد و از ورود و خروج مواد مخدر به هر طریق ممکن جلوگیری خواهد نمود.
۴- توصیه می شود از همراه داشتن مواد مخدر به هر روشی پرهیز گردد زیرا پلیس برای حفظ عزت و شان شهروندان ایرانی و احتمال دستگیری آنان در کشور عراق، تمام توان خود را برای جلوگیری از خروج مواد مخدر از کشور بکار خواهد بست.
۵- به دلیل سهولت و سرعت بخشیدن در امر بازرسی نیاز است زائرینی که احتیاج به مصرف داروهای خاص دارند مراتب را قبل از حضور در مرزهای زمینی و هوایی با پزشک حج و زیارت هماهنگ نموده و تاییدیه مربوطه را به همراه داشته باشند.
بیشتر بخوانید: