- فرزانه فصیحی جهانی شد/ سهمیه ایران در قهرمانی جهان آب رفت!
- دروازهبان افسانهای از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
- جانشین عیسی آلکثیر در پرسپولیس مشخص شد!
تحریمهای اتحادیه اروپا این بار یک ستاره ایرانی را هدف قرار دادهاند.

به گزارش تازهنیوز، زمانی که سردار آزمون روز دوشنبه هفته گذشته در کمپ تمرینی در زالفلدن اتریش از ناحیه ساق پا به دلیل تاندون آسیب دید، به نظر میرسید موضوع انتقال تابستانی این ملی پوش ایرانی از روی میز برداشته شود.
به هر حال، این جوان ۲۸ ساله ممکن است مجبور شود تا ماه سپتامبر کمی استراحت کند. اما این موضوع باشگاه سابق او، زنیت سن پترزبورگ را از تمایل به بازگرداندن ستاره ایرانی منصرف نمیکند.
خود آزمون حاضر به تغییر تیم است. علت اصلی این موضوع دورنما برای حضور منظم در ترکیب اصلی است. او در زمستان در آستانه انتقال به المپیک مارسی قرار داشت تا اینکه باشگاه فرانسوی ویتینیا مهاجم پرتغالی را با ۳۲ میلیون یورو از براگا به خدمت گرفت.
در این پنجره نقل و انتقالاتی دوباره وضعیت برای ایرانی پیچیده شده است. با حضور پاتریک شیک، که انتظار میرفت در اوایل اکتبر پس از یک عمل جراحی به میادین بازگردد و ویکتور بونیفیس (که از یونیون آمده) حداقل دو مهاجم دیگر در خط حمله لورکوزن جلوتر از آزمون هستند.
بیشتر بخوانید: