برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

مسئولیت مستقیم این فاجعه با زاکانی است

فاجعه مدیریتی در تخریب یک ساختمان در یکی از مناطق تهران که چند کشته و مجروح بر جای گذاشته باعص انتقادات شدیدی نسبت به شهردار تهران شده!

زاکانی

به گزارش تازه‌نیوز، صراط نوشت: فاجعه مدیریتی در تخریب ساختمان‌های غیرمجاز در خلازیر در منطقه ۱۹ تهران به قدری آشکار و بارز است که به هیچ وجه نمی‌توان آن را با توجیهات ساده، لاپوشانی کرد.

شهردار منطقه ۱۹ تهران در توجیه این موضوع گفته است که در موارد اینچنینی «متخلفان با پرتاب سنگ و نارنجک دستی با عوامل ما برخورد می‌کردند». طبعا چنین اظهاراتی نمی‌تواند اشتباه در نحوه تخریب ساختمان‌ها به صورت غیراصولی را که دست کم ۵ خانواده شریف را داغدار کرده، توجیه کند.

بیشتر بخوانید:

مسئولیت مستقیم این فاجعه بی تردید با علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران است. او که تا قبل از انتخابات ۱۴۰۰ نماینده مجلس بود، اگر هنوز هم در مجلس مانده بود و شاهد چنین اتفاقی بود، با شهردار تهران چه برخوردی می‌کرد؟ آیا توجیهات اینچنینی را می‌پذیرفت؟

زاکانی در جریان انتخابات ۱۴۰۰ از سوی برخی حامیانش به «تانک انقلاب» شهرت یافته بود؛ حامیانش این لقب را به این دلیل به زاکانی داده بودند که او را در مقام تخریب کننده رقبای انتخاباتی اصلاح طلب می‌دیدند.

اما حالا ظاهرا این «تانک» با یک گرای اشتباهی، به جای تخریب رقبای انتخاباتی اش، عوامل شهرداری و پلیس را هدف گرفته است. واقعا اگر کسی غیر از زاکانی شهردار پایتخت بود، اکنون برخورد‌ها با او همین قدر ساده بود و همه خود را به ندیدن می‌زدند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید