- موی خانمها در چشم بعضی از آقایان گیر کرده!
- بعد از بازدید مخبر از پمپبنزینها شرایط سوختگیری چه تغییری کرد؟
- خبر فوری از آغاز تبادل زندانی میان ایران و آمریکا در این کشور
بنده مدت طولانی با طبقه شریف هنرمندان ارتباط داشتم .هم در وزارت ارشاد و هم در صدا و سیما . به نظرم با هنرمندان راحت تر از بقیه می شود کار کرد چون آنها با دلشان کار می کنند . چون روح لطیف دارند خیلی راحت تر به مفاهیمی می رسند که می توانند با همه هستی خودشانشون کار کنند.

به گزارش تازهنیوز، دکتر علی لاریجانی در جمع گروهی از نخبگان سراسر کشور در باره مولفه های قدرت سخن گفت.
لاریجانی در این نشست با اشاره به لزوم تعامل با اهالی هنر گفت: تقابل با هنرمدان کاملا اشتباه است.با آنها باید حرف زد تا زمینه همکاری ایجاد شود.
وی افزاد: دو گونه میتوانیم عمل کنیم یکی اینکه منافع مشترک در صحنه بین الملل تعریف کنیم و دیگری اینکه زور آزمایی کنیم. حتما در منافع مشترک احتیاج به قدرت هم هست اما باید ببینیم تعریفمان از قدرت چیست؟ آیا قدرت را زور بازو میدانیم؟
لاریجانی ادامه داد: امروز این تعریف نیست. تعریف قدرت امروز بر مدار فن آوری و فکر و دانایی و اقتصاد می چرخد. اگر کشوری به اینها مسلط بود قدرت دارد و در لایه های دیگرش امور دیگر هم هست.
لاریجانی گفت در مقوله قدرت با جامعه ای باید کار بکنید که بتوانید با آنها تعریف مشترک داشته باشید . مگرهنرمندان چه می خواهند؟ می خواهند زندگی ای داشته باشند که آثار هنری خلق کنند. خب ما نمی خواهیم بسترش را فراهم کنیم ؟ چرا؟ با همه اینها می شود مفاهمه صورت بگیرد.
بیشتر بخوانید: