- نحوه حمله به پایگاه روسیه توسط اوکراین فاش شد
- شورشیهای روسیه در حال ترک بلاروس؛ مقصد گروه واگنر کجاست؟
بسیاری از روسها میترسند در صورت پیروزی اوکراین در جنگ جاری "ولادیمیر پوتین" از قدرت ساقط شده و هرج و مرج در روسیه ایجاد شود و شاهد آغاز عصر جدید وحشتناکی در روسیه باشند.

به گزارش تازهنیوز، گاردین نوشت: احتمالا هرگز متوجه نخواهیم شد که یوگنی پریگوژین رهبر گروه مزدور روسی واگنر چگونه و چرا کشته شد. همچنین به احتمال زیاد او به دستور شخص پوتین به قتل رسیده است. با این وجود، دشمنان او در وزارت دفاع روسیه احتمالا از مدتها پیش خواب چنین لحظهای را میدیدند و آرزوی کشته شدن پریگوژین را در سر میپروراندند و معتقدند بودند که در نهایت میتوانند او را بدون مواجه شدن با عواقب به قتل برسانند.
بخش عمده تفسیر تحلیلگران غربی در مورد قتل پریگوژین مبتنی بر ترسی است که پوتین احتمالا با نقش داشتن در این ترور در میان نخبگان روسیه ایجاد کرده و یا مبتنی بر آشکار شدن شکنندگی زیربنایی رژیم سیاسی روسیه بوده است. این تحلیل اشتباهی نیست، اما چندین ترس دیرینه را که در ساختار روسیه و در واقع در جمعیت آن کشور وجود دارد و بر نحوه وقوع رویدادها تاثیر میگذارد نادیده میگیرد: ترس از شکست و هرج و مرج. آن چه بخش عمده اعضای جامعه نخبگان روسیه را واقعا نگران کرده بود شکست پوتین در انجام اقدام به موقع به منظور پایان دان به خصومت علنی شده بین پریگوژین و سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه و همچنین ترس از ایجاد چند دستگی داخلی فاجعه بار در روسیه به دنبال حرکت نیروهای مسلح تحت فرمان پریگوژین به سمت مسکو و به دنبال آن شکست خوردن روسیه در جنگ از اوکراین بود.