- جمیله علمالهدی موافق تفکر «مملکت مال حزباللهیها است»؟ +ویدئو
- پیشنهاد جمیله علمالهدی برای ورود ایران به جنگ؟! +عکس
علم الهدی با بیان اینکه سوره کافرون گفتوگوی تمدنها را رد میکند، گفت: در یک دورهای رئیسجمهوری منتخب مردم ایران شد که معنای جنگ تمدنها را نفهمیده بود و از گفتوگوی تمدنها صحبت کرد.

به گزارش تازهنیوز، علمالهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در یک دورهای رئیسجمهوری منتخب مردم ایران شد که معنای جنگ تمدنها را نفهمیده بود و از گفتوگوی تمدنها صحبت کرد. مشکل اصلی این بود که اینان به دنبال تفاهم با استکباری بودند که با همه وجهه ابرقدرتی خود بیش از چهار دهه از اسلام سیلی خورده بود.
به نقل از ایسنا، سید احمد علمالهدی صبح روز اول آذرماه در افتتاحیه دوره بصیرتی جهاد تبیین که با حضور ۶۰۰ نفر از روحانیون استانهای خراسان در مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) برگزارشد، اظهار کرد: بصیرتافزایی رسالت خطیری است که امام راحل در وصیتنامه خود به عنوان ماموریت بر عهده بسیج طلاب و روحانیون گذاشت. در وصیتنامه امام بحث مقابله با کجرویها مطرح و تاکید شده در چنین موقعیتی بسیج طلاب و روحانیت باید در برابر انحراف بایستد و مقاومت کند.