
شیوه حکمرانی و یا کادرسازی شهید بهشتی در ابتدای انقلاب، همواره زیانزد خاص و عام بوده است.

به گزارش تازه نیوز، محمدرضا زائری، روحانی مشهور و فعال در شبکههای اجتماعی با انتشار رشته توئیتی به نوع کادرسازی شهید بهشتی در ابتدای انقلاب اشاره کرد. وی نوشت:
قرار بود كسي براي رياست سازمان معرفي شود. بطور طبيعي اولين كسي كه نظرش اهميت داشت دكتر بهشتي بود. هم امين امام بود و هم نفر دوم نظام تلقي ميشد، هم شخصيتي مدير و مدبر داشت وهم صاحب فكر تشكيلاتي و آينده نگر بود. دفترچه اي هم داشت كه اسم افراد را در آن مينوشت و خصوصيات و اوصافشان را جداگانه و بسيار ريز و حساب شده نوشته بود و ميگفت: از اين سه نفر خودم روي نفر اول تاكيد و پيشنهاد جدي تر دارم.
گفتند: آقاي دكتر، فلاني كه لابد خبر داريد اخيرا در باره شما چه حرفهايي زده و توي مصاحبه چه چيزهايي گفته؟ او يكي از جديترين مخالفان شماست!
سر تكان داد وگفت: بله ميدانم ولي اين ديدگاه او در باره شخص من است و چيزي از توانمندي و لياقت او كم نميكند. مگر من خدا هستم كه ايمان و اعتقاد به من ضرورت داشته باشد؟ ملاك و معيار ما شايستگي فرد براي تصدي پست است و ايشان از جهات مختلف سزاوار اين مسؤوليت و جايگاه هست، حالا مخالف من هم باشد اشكالي ندارد.
شهید بهشتی به شدت به تشکیلات و کار تشکیلاتی اهمیت میداد. به همین دلیل هم در مهمترین برههها و مسئولیتهای کشور در قبل و بعد از انقلاب، درخشیده است. هم خود یک نیروی تشکیلاتی کارآمد بود و هم به کادرسازی بسیار اهمیت میداد.
