برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

تحریم‌‌های هدفمند استرالیا علیه ۵ مقام ایرانی مرتبط با برنامه موشکی +جزئیات

دولت استرالیا بامداد امروز سه‌شنبه در اقدامی همسو با انگلیس و اتحادیه اروپا اعلام کرد که تحریم‌‌های مالی هدفمند و ممنوعیت مسافرتی را برای پنج مقام ایرانی مرتبط با برنامه موشکی این کشور اعمال کرده است.

استرالیا

به گزارش تازه‌نیوز، دولت استرالیا بامداد امروز -سه‌شنبه-  در اقدامی همسو با انگلیس و اتحادیه اروپا اعلام کرد که تحریم‌‌های مالی هدفمند و ممنوعیت مسافرتی را برای پنج مقام ایرانی مرتبط با برنامه موشکی این کشور اعمال کرده است.

به نقل از ایلنا، «پنی وانگ» وزیر خارجه استرالیا طی مواضعی بی‌اساس مدعی شد که برنامه موشکی ایران تهدیدی مادی علیه امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

وی طی بیانیه‌ای بدون اشاره به اقدام‌های تروریستی و فراقانونی رژیم صهیونیستی مدعی شد: «پرتاب بیش از ۱۸۰ موشک بالستیک ایران در اول اکتبر علیه اسرائیل تشدید خطرناکی بود که خطر یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر را افزایش داد».

تحریم‌های جدید استرالیا «نادر خون‌سیاوش» مدیر سازمان صنایع هوا فضا، «میراحمد نوشین» مدیرعامل سازمان هوا فضا، «جواد موسوی» مدیر تجاری گروه صنعتی شهید همت، «محمد غلامی» مقام ارشد سازمان صنایع هوا فضا و «امیر رادفر» مدیر گروه صنعتی شهید باقری را هدف قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید