علی مطهری، فعال سیاسی اصولگرا و نماینده سابق مجلس گفت: ایران و آمریکا چارچوب مذاکرات را مشخص کردند و اختلافی ندارند.

برگزاری دور دوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، از روز چهارشنبه مذاکرات در سطح کارشناسی آغاز خواهد شد. در این میان، برخی این موضوع را به فال نیک گرفته و به مذاکرات خوشبین هستند. برخی دیگر هم که از طیف سیاسی مخالف دولت هستند، مذاکرات را بی فایده اعلام کردند.
در این میان، علی مطهری، نماینده ادوار مجلس در گفت و گویی با اشاره به برخی اظهار نظرها درباره مذاکره از سوی تندروها گفت: «ممکن است آرزوهایشان را به صورت امور انجام شده مطرح می کنند ولی همه باید پشتیبان این مذاکرات بوده و کارشکنی نکنیم.»
وی با اشاره به کوتاه شدن فاصله بین مذاکرات ایران و آمریکا، گفت: نشان می دهد که ایران و آمریکا در یک چارچوبی توافق کردند. یعنی چارچوب مذاکرات را مشخص کردند و درباره آن اختلافی ندارند. لذا بحث کارشناسی آغاز شده است و این نوید موفقیت را می دهد.
مشروح گفتگوی علی مطهری، نماینده ادوار مجلس را در ادامه بخوانید؛
*******
* آقای مطهری! ارزیابی شما از دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا چیست؟
بر اساس آن مقداری که ما اطلاع پیدا کردیم، هر دو طرف اعلام کردند که مذاکرات سازنده ای بوده است. شروع شدن مذاکرات در سطح کارشناسی از روز چهارشنبه نشان می دهد که یک چشم انداز خوبی در پیش داریم و امید به موفقیت مذاکرات بیشتر شده است.
هر دو طرف اعلام موفقیت کردند و امیدواریم که به یک توافق خوبی برسیم.