حسینی بوشهری، امام جمعه قم بیان کرد: پنجمین دور مذاکرات تمام شد اما نه زیاد خوش بین و نه زیاد بدبین هستیم، آمریکایی‌ها می‌گویند ما اجازه نمی‌دهیم ایران غنی سازی داشته باشد؛ ما با صراحت جلو مردم اعلام می‌کنیم دولت و ملت و رهبر عزیز ما اجازه نمی‌دهند غنی‌سازی در این کشور متوقف شود.

امام جمعه قم: دولت و رهبر عزیز ما اجازه نمی‌دهند غنی‌سازی در این کشور متوقف شود

امام جمعه قم گفت: یکی از ویژگی‌های بارز امام (ره) این بود که ایشان جامع بین سیاست‌ورزی و معنویت‌گرایی بود، معمولا سیاستمداران عالم از معنویت فاصله می‌گیرند اما امام خمینی (ره) در قله سیاست‌مداری و معنویت قرار گرفت، این ویژگی‌ها را در کمتر کسی می‌توان یافت.به گزارش ایسنا؛ آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه ۹ خرداد که در مصلای قدس قم برگزار شد، اظهار کرد: ۳۶ سال از ارتحال امام(ره) آن شخصیت بزرگ جهان اسلامی می‌گذرد در حقیقت سوگواری ما یک وظیفه است، اما بیش از آن باید راه ایشان را پیدا کنیم و امروز راه امام (ره) توسط رهبر معظم انقلاب ادامه دارد.

امام جمعه قم بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود تاکید کردند، راه ما، هدف و مکتب ما همان راه امام(ره) است. بنابراین اگر می‌خواهیم شخصیت رهبرانقلاب را بشناسیم باید شخصیت امام خمینی(ره) را بشناسیم.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه امام جامع علم و عمل بود، تاکید کرد: امام خمینی در بعد علمی و در حوزه فقه، ‌اصول، ‌فلسفه و کلام و سایر علوم سرآمد بود، اما امام (ره) به علم بسنده نکرد ایشان در بعد تقوایی قدم‌های بزرگی برداشت و به اوج کمالات انسانی که در عصر ما زندگی می‌کند دست یافت.

امام جمعه قم بیان کرد: امام خمینی(ره) مسئولیت پذیر بود و تحول بزرگی بر اساس اینکه عالم نمی‌تواند در برابر ناملایمات سکوت کند در جامعه ایجاد کرد؛ عالم باید  خود را اظهار کند و در برابر طاغوت قیام کند و نتیجه قیام امام(ره) پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ما بود.

حسینی بوشهری گفت: ما عالمان زمان مشروطه هم داشته‌ایم اما آن‌ها تنها موفق شدند قدرت را مهار کنند، اما رژیمی را که تا بن دندان مسلح  بود را نتواستند سرنگون کنند اما امام خمینی(ره) این کار را انجام داد.

وی اضافه کرد: در رابطه با ملی شدن صنعت نفت اقدامی که آیت‌الله کاشانی و دیگر بزرگان انجام دادند این بود که استقلال شرکت ملی نفت ایران را محقق کنند اما امام خمینی(ره) گامی را فراتر گذاشت و کشور را به استقلال رساند.

امام جمعه قم با بیان اینکه امام(ره) جامع آرمان‌ها و واقعیت نگری‌ها بود، ‌تاکید کرد: مسئله پذیرش قطعنامه ۵۹۸ جمع بین آرمان‌گرایی و واقعیت‌ نگری بود لذا امام خمینی در مواجهه با مسائل واقعی جامعه آن قطعنامه را با عنوان جام زهر پذیرفت.

حسینی بوشهری همچنین گفت: کامیون‌هایی که وارد غزه می‌شوند و این بچه‌های گرسنه به دنبال این کامیون‌ها می‌دویدند دل انسان‌های آزاده را به درد می‌آورد؛ در حال حاضر هم رژیم اشغالگر شمال و جنوب را محاصره می‌کند و فضای بین‌المللی صدای ضعیفی بلند می‌شود و برخی کشورها این جنایت‌ها را محکوم می‌کنند اما روز به روز بر این جنایت‌ها افزوده می‌شود.

امام جمعه قم در پایان بیان کرد: پنجمین دور مذاکرات تمام شد اما نه زیاد خوش بین و نه زیاد بدبین هستیم، آمریکایی‌ها می‌گویند ما اجازه نمی‌دهیم ایران غنی سازی داشته باشد؛ ما با صراحت جلو مردم اعلام می‌کنیم دولت و ملت و رهبر عزیز ما اجازه نمی‌دهند غنی‌سازی در این کشور متوقف شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب