به گزارش ایسنا، «آلیانا ترین» خبرنگار سیانان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دو منبع مطلع به «کایلی اتووود» خبرنگار سیانان گفتهاند دولت ترامپ هنوز امیدوار است که مذاکرات هستهای با ایران طبق برنامه قبلی، یکشنبه آتی برگزار شود.
به گفته این منابع مطلع، «استیو ویتکاف» مذاکرهکننده ارشد رئیسجمهور آمریکا شب گذشته با مقامات عمانی که مذاکرات غیرمستقیم با تهران با میانجیگری آنها انجام شده، در تماس بوده است.
آکسیوس نیز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که استیو ویتکوف، فرستاده ویژه آمریکا به منطقه، همچنان میخواهد روز یکشنبه در مسقط برای ششمین دور مذاکرات با «عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران، دیدار کند، اما ایرانیها عدم تمایل خود را تأیید کردهاند.
این اظهارات در حالی مطرح شده که رژیم صهیونیستی به گفته مقامات این رژیم با چراغ سبز آمریکا به نقاط مختلف نظامی، هستهای و مسکونی در ایران حمله کرد.
طی این حمله، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هستهای و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدهاند.
نظر شما