همشهری از شنیده شدن انفجارهای مهیب در تهران خبر می‌دهند. فارس نیز نوشت: لحظاتی پیش شهر کرج هدف چندین حمله موشکی قرار گرفت.

برق بخش‌هایی از شمال پایتخت قطع شد/ حمله دوباره به فردو؛ ورودی اوین منفجر شد

همشهری از شنیده شدن انفجارهای مهیب در تهران خبر می دهند.

همچنین طبق اعلام خبرگزاری ها صدای چندین انفجار در کرج  به گوش رسیده است.

صدای انفجار در شمال و زعفرانیه تهران نیز شنیده شده است.

فارس نیز نوشت: لحظاتی پیش شهر کرج هدف چندین حمله موشکی قرار گرفت.

تعدادی از مخاطبان می گویند صدا در فردیس کرج و سهیلیه نیز شنیده شده است.

ایلنا نیز نوشت: برق بخش‌هایی از شمال تهران قطع شد.

همچنین چندثانیه خبرداد؛ براساس گزارش‌ها، مناطق شمال‌غرب و شرق تهران هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته‌اند که در پی آن، یک فیدر توزیع برق در شمال تهران آسیب دیده و موجب قطعی برق در برخی مناطق شده است. مدیریت شبکه برق اعلام کرده که قطعی‌ها گسترده نیست و در حال اجرای مانورهای توزیع انرژی است.

در کرج و شهرری نیز پایگاه‌های نظامی مورد اصابت قرار گرفته‌اند. در شهرری، به گفته فرمانده انتظامی کشور، یک انبار حاوی بیش از ۲۰۰ کیلوگرم مواد منفجره، پهپادهای آماده به کار و ریزپرنده‌های فعال کشف شده است که احتمالاً در ارتباط با حملات اخیر بوده‌اند.

همچنین گزارش‌هایی از حمله به درِ ورودی زندان اوین منتشر شده که به نظر می‌رسد با استفاده از ریزپرنده یا عملیات انفجاری محدود صورت گرفته است. جزئیات این حادثه هنوز به‌طور رسمی تأیید نشده، اما منابع محلی از شنیده شدن صدای انفجار در اطراف زندان خبر داده‌اند.

در همین حال، سایت هسته‌ای فردو نیز برای دومین بار هدف حمله قرار گرفته است. به گفته سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم، هیچ‌گونه تهدیدی متوجه شهروندان نیست و اوضاع تحت کنترل است.

 تسنیم نوشت: امروز (دوشنبه) و در پی حمله رژیم صهیونیستی علاوه بر شکسته شدن شیشه‌های فدراسیون هندبال در مجموعه انقلاب تهران، دفتر رئیس و اتاق جلسات این فدراسیون تخریب شد.

علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون در محل کار خود حضور داشت که خوشبختانه آسیبی به او و سایر کارمندان فدراسیون وارد نشد.

خبرگزاری دانشجو از حمله به چندین نقطه بصورت همزمان در تهران خبر داد.

گفته میشود علاوه بر ساختمان صلح هلال احمر ورودی زندان اوین هم هدف قرار داده است.

تابناک ویدیویی از مورد اصابت قرار گرفتن ورودی درب زندان اوین منتشر کرد.

مهر هم از حمله به دانشگاه شهید بهشتی خبر داد.

 المیادین نوشت: اسرائیل ساختمان شماره ۹ صدا و سیمای ایران را هدف قرار داد.

Your Comment

You are replying to: .
captcha