وزیر امور خارجه چین گفت: روابط روسیه و چین «پایدارترین، بالغ‌ترین و از نظر راهبردی ارزشمندترین روابط» در بین کشورهای بزرگ جهان مدرن است.

وزیر خارجه چین: روابط ما و روسیه پایدارترین و بالغ‌ترین روابط در جهان مدرن است

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین روز یکشنبه از سفر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه به پکن برای شرکت در نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای استقبال کرد

به گزارش  اسپوتنیک، وزیر خارجه چین در جریان این دیدار گفت: «روابط چین و روسیه پایدارترین، بالغ‌ترین و از نظر استراتژیک ارزشمندترین روابط در میان کشورهای بزرگ جهان امروز است.»

این دیپلمات ارشد چینی افزود که هر ۲ طرف همواره «از عمق تاریخی، راهبردی و چشم‌انداز بلندمدت» به همکاری و توسعه آن در همه زمینه‌ها پرداخته‌اند.

وانگ یی همچنین تاکید کرد: «در حال حاضر اولویت‌ با آماده‌سازی مشترک برای مرحله بعدی تماس‌های سطح بالا، تعمیق همکاری‌های جامع استراتژیک، ارتقای توسعه و احیای هر ۲ طرف و همچنین پاسخگویی مشترک به چالش‌های ناشی از جهانی بی‌ثبات و در حال تغییر است. او در پایان گفت: «چین آماده است تا با روسیه در برنامه‌ریزی مسیرهای توسعه آینده سازمان همکاری شانگهای و تشدید همکاری در همه زمینه‌ها همکاری کند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب