رئیس شورای اروپا همراه با رئیس جمهور اسلووانی و وزیر خارجه این کشور در جریان برگزاری «اجلاس استراتژیک بِلد» در اسلوونی بر برقراری صلح و آتش‌بس در غزه تاکید کردند.

اسلوونی و اتحادیه اروپا خواستار آتش‌بس و صلح در غزه شدند

به گزارش ایسنا، «تانیا فیون» وزیر خارجه اسلوونی در آغاز به کار این اجلاس با بیان اینکه آتش‌بس در غزه یک فوریت است، تاکید کرد، اسرای صهیونیست هم باید آزاد شوند و کمک‌های بشردوستانه باید به دست مردم غزه برسد و اجازه ورود کمک‌ها باید به این باریکه داده شود.

به نوشته روزنامه چاینا دیلی، «آنتونیو کاستا» رئیس شورای اروپا نیز گفت رژیم صهیونیستی تخریب زیرساخت‌های مدنی یا مجازات گروهی تمامی مردم غزه را را به بهانه دفاع از خود توجیه می‌کند.

وی در ادامه خواستار آتش‌بس دائمی و فوری، دسترسی بی‌قید و شرط کمک‌های بشردوستانه، توقف فعالیت شهرک‌های غیرقانونی و تجدید تعهد بین‌المللی برای راه‌حل دودولتی شد.

«ناتاشا پیرک موسار» رئیس جمهور اسلوونی نیز خاطرنشان کرد: «از طریق تعامل با غزه، ما آشکار می‌کنیم که چه کسی هستیم. نحوه برخورد ما با غزه، نشان‌دهنده درک ما از انسانیت است.»

تانیا فیون نیز ادامه داد: «اوضاع در این باریکه فراتر از تصور است چون ما شاهد بمباران بی‌امان و گرسنگی عمدی هستیم.»

وزیر خارجه اسلوونی در ادامه تاکید کرد که صلح، عدالت را برقرار می‌کند و راه‌حل دودولتی تنها راه پیش روست.

اسلوونی ژوئن گذشته میلادی کشور فلسطین را به رسمیت شناخت و اکنون عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل است.

در حین برگزاری این اجلاس در «بِلد»، ده‌ها معرتض دست به تجمع زده و اروپا را به تبانی با رژیم صهیونیستی در جنگ در غزه متهم کردند.

برخی از معترضان بنری را به دست داشتند که نشان می‌داد «کایا کالاس» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در این اجلاس شرکت دارد با دستانی خونین با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دست می‌دهد.

این اجلاس تا امروز (سه‌شنبه) ادامه دارد و به بررسی شراکت‌های نوین جهانی می‌پردازد.

امسال بیستمین سالگرد «مجمع استراتژیک بِلد» است که با موضوع «جهانی خارج از کنترل» برگزار می‌شود. این مجمع که در سال ۲۰۰۶ راه‌اندازی شد، به طور مشترک توسط وزارت امور خارجه و امور اروپایی اسلوونی و مرکز چشم‌انداز اروپایی سازماندهی شده است.

در طول دو دهه، این مجمع به بستری پیشرو در این کشور برای گفت‌وگو در مورد مسائل بین‌المللی و امنیتی تبدیل شده و سران کشورها، رهبران دولت‌ها، دیپلمات‌ها، محققان و نمایندگان تجاری را برای بحث در مورد نقش اروپا در نظم جهانی که به سرعت در حال تغییر است، گرد هم آورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب