با تشدید آلودگی هوا در پایتخت و صدور هشدار نارنجی از سوی اداره کل هواشناسی، جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعت ۱۴ امروز بعدازظهر با حضور دستگاه‌های مسئول و امدادرسان جلسه‌ای برگزار می‌شود تا درباره احتمال غیرحضوری شدن مدارس، دانشگاه‌ها و دورکاری ادارات تصمیم‌گیری شود.

آغاز برگزاری جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران؛ مدارس و ادارات تهران فردا تعطیل است؟

اداره کل هواشناسی استان تهران روز جمعه با صدور هشدار نارنجی نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌های جوی به ویژه ذرات PM۲.۵ و کاهش کیفیت هوا تا سه‌شنبه آینده هشدار داد.

به گزارش ایسنا؛ بر اساس این گزارش، نیمه جنوبی و مناطق مرکزی پایتخت بیشترین کاهش کیفیت هوا را تجربه خواهند کرد و در برخی ساعت‌ها شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و ناسالم برای همه خواهد بود.

در پی این وضعیت، کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران عصر امروز جلسه‌ای اضطراری برگزار می‌کند که در آن نمایندگان ادارات کل هواشناسی، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های امدادرسان حضور دارند.

اداره کل هواشناسی همچنین از شهروندان خواست از تردد غیرضروری و فعالیت‌های ورزشی سنگین در فضای باز خودداری کرده و برای ترددهای ضروری از ماسک استفاده کنند. علاوه بر این، آمادگی دستگاه‌های امدادرسان و به ویژه بخش‌های بهداشت و درمان برای مقابله با شرایط ناسالم هوا مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران پس از برگزاری جلسه و اعلام استانداری تهران متعاقباً اعلام می‌شود.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کارشناس سیاسی IR ۲۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    0 0
    آمریکا و رژیم صهیونیستی هرکاری تاکنون لازم بوده برای صدمه زدن به برنامه هسته ای ایران ازجمله بمباران تاسیسات هسته ای اعمال تحریمهای ناجوانمردانه و محددیتهای دیپلماسی راانجام دادند حالا دستشان خالی شده و چشمانشان کور و نگران مواد هسته ای باقی مانده هستند. دیگرجاسوسی ازمراکزهسته ای درلباس بازرسان آژانس انجام نمیشود؟ ولی خصومت استکبار جهانی پابرجاست . آمریکا سالیان سال است درمنطقه ممنوعه 51 موسوم به نوادا آزمایشات تغیرات آب و هوایی انجام داده است. صدرصد و بدون تردید دستکاری آنها درکاهش بارندگی سراسرآسمان ایران نقش دارد. حداقل کارممکن ازسوی آنها استفاده ازسیستم هارپ وانتشارامواج الکترومغناطیس با طول موجهای مخصوص درطبقات ولایه های بالابمنظورعدم باروی ابرها است. متاسفانه مسئولین دراین زمینه هیچ اقدامی نگردند؟ روسیه بخوبی با این سیستم آشنایی دارد و میتواند برای خنثی نمودن آن اقدامات موثری انجام دهد. خط مرزی ایران ترکیه گواه موضوع است که جای بررسی و تعامل دارد. لذا تا بحران بی آبی شدیدتر نشده اقدامات موثررا بثمر رسانید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها