نیویورک تایمز درباره وضعیت مادورو پس از حمله نظامی امریکا به ونزوئلا توضیحاتی ارائه کرد.

خبر فوری از آخرین وضعیت مادورو بعد از حمله آمریکا

 اطلاعات آنلاین به نقل از گاردین نوشت: آناتولی کورمانایف، خبرنگار نیویورک تایمز از ونزوئلا نوشت: در حال حاضر کسی نمی‌داند مادورو کجاست اما به نظر می‌رسد حداقل برخی از افراد حلقه نزدیک به او در امان هستند.

 ده ساعت قبل از حمله آمریکا، مادورو با فرستاده ویژه چین دیدار کرد و نوشت: «از کیو شیائوچی، فرستاده ویژه رئیس جمهور شی جین پینگ در امور آمریکای لاتین و کارائیب، استقبال کردم. دیداری برادرانه که پیوندهای قوی برادری و دوستی بین چین و ونزوئلا را مجدداً تأیید می‌کند.»

به روز رسانی خبر: شبکه المیادین به نقل از برخی منابع که «منابع موثق» در کاراکاس خوانده گزارش داد: حال رئیس جمهور ونزوئلا خوب است و امور کشور را رهبری می کند.

نظرات

  • منتشرشده: 3
  • درانتظار: 0
  • غیرقابل‌انتشار: 3
  • IR علی ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    1 1
    بله اینم مثل اسد خوب است درحال فرار
  • IR مهر ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    0 0
    همه دیکتاتور ها تا آخرین لحظه خوبند و دارند کشور را اداره می کنن!! قزافی، صدام، پینوشه و ... ولی ساعاتی بعد...دیگه نیستن!!
  • IR M ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    0 0
    کشوری که با اشغال سرزمین و ریختن هزاران سرخپوست که ساکنان اصلی و تاریخی آن است بنا شده ! انتظاری جز توحش و بی قانونی و اجرای قانون جنگل در دنیا از آن نمیرود! مرگ بر آمریکا شیطان بزرگ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها