۲۵ بهمن ۱۴۰۴، ۷:۴۳
۰
۰

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی مداخله‌جویانه، «تغییر نظام» در ایران را «بهترین اتفاق ممکن» توصیف کرد.

ترامپ: تغییر نظام ایران بهترین گزینه است +جزئیات

ایلنا نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بامداد امروز- شنبه- در گفت‌وگو با خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تغییر نظام در ایران مدعی شد: «این بهترین چیزی است که می‌تواند رخ دهد.»

وی در عین حال مدعی شد در صورت ارائه «پیشنهاد مناسب» از سوی ایران، واشنگتن دست به چنین اقدامی نخواهد زد، اما افزود: «آن‌ها می‌گویند می‌خواهند گفت‌وگو کنند، اما تاکنون فقط صحبت کرده‌اند و کاری انجام نداده‌اند.»

ترامپ همچنین با اشاره به روابط پرتنش چند دهه گذشته میان دو کشور ادعا کرد: «۴۷ سال است که آن‌ها صحبت می‌کنند و در این میان ما افراد زیادی را از دست داده‌ایم.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داده ارتش ایالات متحده در حال آماده‌سازی برای اجرای عملیات نظامی متوالی و چند هفته‌ای علیه ایران در صورت صدور دستور از سوی رئیس‌جمهور است.

ترامپ پیش‌تر نیز اعلام کرده بود «بزرگ‌ترین ناو هواپیمابر جهان» به منطقه اعزام می‌شود تا در صورت شکست مذاکرات، آماده اقدام باشد.

اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره تغییر نظام در ایران در حالی بیان می‌شود که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده‌اند سیاست تهدید و فشار نتیجه‌ای نخواهد داشت و هرگونه اقدام خصمانه با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها