محمد مهاجری، فعال سیاسی در برنامه «گفت‌وگوی استراتژیک» با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای گفت: امروز وقتی وزیر امور خارجه برای مذاکره اعزام می‌شود، با شرایطی به‌مراتب سخت‌تر از یک دهه قبل روبه‌روست.

محمد مهاجری: شرایط تیم مذاکره‌کننده نسبت به سال‌های گذشته سخت‌تر شده

اکوایران نوشت: محمد مهاجری، فعال سیاسی: امروز وقتی وزیر امور خارجه برای مذاکره اعزام می‌شود، با شرایطی به‌مراتب سخت‌تر از یک دهه قبل روبه‌روست. مسیر حرکت کشور از یک بزرگراه چندبانده به جاده‌ای باریک تبدیل شده است. هرچند تیم دیپلماسی تلاش خود را انجام می‌دهد، اما طبیعی است که سطح موفقیت در شرایط کنونی با ده یا بیست سال پیش قابل مقایسه نباشد.

مهاجری در ادامه گفت:  برخی برخوردهای تند و اتهام‌زنی‌ها علیه مدافعان برجام، از جمله نسبت دادن خیانت یا غرب‌زدگی، موجب از دست رفتن برخی فرصت‌های تعامل شد. هرچند اختلاف و چالش میان ایران و آمریکا سابقه‌دار است، اما در مقاطعی امکان بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای کاهش هزینه‌ها و استفاده بهتر از درآمدهای نفتی وجود داشت.

فعال سیاسی اصولگرا در پایان خاطرنشان کرد: امروز مذاکره هزینه‌های بیشتری نسبت به گذشته دارد، اما همچنان مسیری است که باید طی شود. مردم ایران شایسته شرایط دشوار کنونی نیستند و می‌توانست با مدیریت بهتر منابع و فرصت‌ها، وضعیت متفاوتی رقم بخورد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها