رسانه نزدیک به دبیر شورای عالی دفاع ایران در واکنش به برخی مواضع مطرح‌شده در آمریکا درباره احتمال درگیری با ایران، نسبت به هرگونه «محاسبه اشتباه» هشدار داد.

هشدار تند رسانه نزدیک به شمخانی درباره پیامدهای حمله به ایران

به گزارش نورنیوز، رسانه نزدیک به دبیر شورای عالی دفاع، با اشاره به اظهارات جی‌دی ونس نوشت که وی تلاش دارد هرگونه جنگ احتمالی با ایران را «محدود و کنترل‌پذیر» توصیف کند تا نگرانی‌های کنگره آمریکا کاهش یابد و اختیارات جنگی رئیس‌جمهور محدود نشود.این رسانه در ادامه با استناد به مواضع علی خامنه‌ای تأکید کرد که هرگونه حمله می‌تواند منطقه را به سمت یک درگیری گسترده سوق دهد و پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی به همراه داشته باشد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که انتقال «اطلاعات نادرست» از سوی جریان‌های جنگ‌طلب به دونالد ترامپ ممکن است واشنگتن را وارد یک محاسبه پرریسک و خطرناک کند.این موضع‌گیری در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان تهران و واشنگتن همچنان در کانون توجه تحلیلگران منطقه‌ای و بین‌المللی قرار دارد و هرگونه تحول در این زمینه می‌تواند پیامدهای امنیتی گسترده‌ای در پی داشته باشد.

هشدار تند رسانه نزدیک به شمخانی درباره پیامدهای حمله به ایران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها