۲۹ خرداد ۱۴۰۵، ۱۷:۴۵
۰
۰

با تداوم حملات اسرائیل به جنوب لبنان و تصمیم درست برای لغو مذاکرات (گام اول)، تحلیلگران راهبردی بر فعال‌سازی گام دوم براساس نظریهٔ تفسیری تأکید دارند: بستن فوری تنگهٔ هرمز.

درخواست خبرگزاری فارس: تنگه هرمز را ببندید

به گزارش فارس: با تداوم حملات اسرائیل به جنوب لبنان و تصمیم درست برای لغو مذاکرات (گام اول)، تحلیلگران راهبردی بر فعال‌سازی گام دوم براساس نظریهٔ تفسیری تأکید دارند: بستن فوری تنگهٔ هرمز.

این پیشنهاد که در چارچوب مصوبهٔ شورای‌عالی امنیت ملی قابل طرح است، راهکاری بازدارنده برای واداشتن آمریکا به مهار اسرائیل ارزیابی می‌شود. در غیر این صورت، نقض عملی تفاهم‌نامه تداوم یافته و هزینه‌های آن متوجه طرف مقابل خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم نیز با انتشار پیامی به مسئولین پیشنهاد داد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود و تمام مذاکرات آتی را لغو کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی