ارتش آمریکا و همچنین عربستان سعودی بامداد امروز چهارشنبه تایید کردند که حملاتی را به نقاطی در چند استان عراق انجام دادهاند.
به گزارش فارس؛ ساعاتی بعد، سازمان الحشد الشعبی عراق در بیانیهای اعلام کرد، «در حملات تروریستی که توسط ائتلاف متجاوز آمریکایی-سعودی علیه چندین مقر رسمی نیروهای حشد در تعدادی از استانهای عراق انجام شد، حداقل ۲۰ رزمنده شهید و ۳۲ نفر زخمی شدند... طبق اطلاعات جمعآوریشده، این حملات مقرهای نیروهای الحشد الشعبی در استانهای بغداد، واسط، نینوی، بصره، کرکوک، کربلا و دیاله را هدف قرار داده و همچنین منجر به خسارات مادی مختلفی به تعدادی از مقرها، خودروها و تجهیزات نظامی شده است».
در پی انتشار این اخبار، امروز وبسایت «الفرات نیوز» گزارش کرد که «خبرها [ی غیررسمی] حکایت از لغو سفر علی الزیدی نخست وزیر به عربستان سعودی دارد».
طبق اخبار پیشتر اعلام شده قرار بود علی الزیدی در ادامه سفر منطقهای خود، بعد از ایران و ترکیه، پنجشنبه آتی به عربستان سعودی سفر کند.