تریتا پارسی، تحلیلگر ایرانی-آمریکایی، مدعی شده جنگنده‌های اسرائیلی در آخر هفته وارد حریم هوایی ایران شده‌اند، اما تهران با وجود این اتفاق تصمیم گرفته واکنشی نشان ندهد.

ادعایی از یک اتفاق بی‌سروصدا میان ایران و اسرائیل

به گزارش چندثانیه، ادعایی درباره یکی از حساس‌ترین لحظات تنش میان ایران و اسرائیل مطرح شده است. تریتا پارسی، تحلیلگر ایرانی-آمریکایی، مدعی شده جنگنده‌های اسرائیلی در آخر هفته وارد حریم هوایی ایران شده‌اند، اما تهران با وجود این اتفاق تصمیم گرفته واکنشی نشان ندهد. او دلیل این خویشتن‌داری را مجموعه‌ای از محاسبات سیاسی و منطقه‌ای عنوان کرده است.

بخش بزرگی از خاورمیانه در آخر هفته گذشته در وضعیت نگرانی و آماده‌باش قرار داشت و بیم آن می‌رفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، جنگ علیه ایران را از سر بگیرند.

خوشبختانه، درگیری‌ها از سر گرفته نشد؛ اما نه به این دلیل که تلاشی برای شعله‌ور کردن دوباره جنگ صورت نگرفته بود. بنا بر گزارش منابع ایرانی، جنگنده‌های اسرائیلی واقعاً وارد حریم هوایی ایران شدند، اما تهران برخلاف انتظار تصمیم گرفت واکنشی نشان ندهد.

نشست تهران میان مقام‌های عربستان سعودی،ترکیه، پاکستان و ایران، یکی از دلایلی است که ایران خویشتن‌داری نشان داد.

منابعی در تهران به من می‌گویند که مجموعه‌ای از عوامل، ایران به این تصمیم سوق داده که بر دو ارزیابی اساسی زیر استوارند:

ایران معتقد است که گذشت زمان همچنان به سود آن است.

اسرائیل می‌کوشد تهران را تحریک کند تا نخستین ضربه را وارد و جنگ را در زمانی آغاز کند که هنوز مشخص نیست ترامپ تصمیم نهایی خود را برای ورود به جنگ گرفته باشد.

ادعایی از یک اتفاق بی‌سروصدا میان ایران و اسرائیل

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی