اینفلوئنسرها باید مالیات بدهند!

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان مالیاتی گفت: اینفلوئنسرها معافیت مالیاتی ندارند و مشمول مالیات هستند.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از معاون درآمدهای مالیاتی سازمان مالیاتی ،محمد مسیحی گفت: امسال برای اولین بار و در اجرای قانون ٩٧مالیات‌های مستقیم و با استفاده از مدیریت ریسک  و تمکین،  نزدیک به ٧٠درصد اظهار نامه‌های مالیاتی مودیان اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی بدون رسیدگی مورد پذیرش قرار گرفت که از دستاوردهای مهم طرح جامعه مالیاتی تلقی می‌شود.

او ادامه داد: این طرح اهدافی نظیر کاهش هزینه‌های وصول، رضایتمندی مودیان مالیاتی و تامین درآمدهای مالیاتی به صورت واقعی و عادلانه از فعالیت‌های اقتصادی را دنبال خواهد کرد با انجام این طرح نزدیک به ٣٠درصد اظهارنامه‌های مالیاتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مسیحی گفت:امیدوار هستیم که با تقویت بانک‌های اطلاعاتی و دستیابی به اطلاعات قابل اتکا و به موقع همچنین همکاری مودیان این درصد را افزایش دهیم به گونه‌ای که کمترین میزان رسیدگی را داشته باشیم .سازمان  امور مالیاتی در صدد است تمرکز خود را بر بخش‌های که مالیات را به طور صحیح پرداخت نمی‌کنند و  تکالیف قانونی را انجام نمی‌دهند گذاشته و مدیریت متمرکزی را بر مقابله جدی با فرار مالیاتی داشته باشد.

او  درباره درآمدهای مالیاتی هنرمندان بیان کرد:در معافیت‌های مالیاتی به طور خاص هنرمندان معاف از مالیات هستند، اما در جایی که به تکالیف شان عمل نکنند و اظهارنامه، اسناد و مدارک مالیاتی را به موقع ارائه نکنند مشمول مالیات خواهند شد. اگر معافیت مالیاتی لغو شود نیازمند مجوز قانونی و تصویب نمایندگان مجلس هستیم.

مسیحی در رابطه با درآمدهای مالیاتی اینفلوئنسر ها گفت: این افراد معافیت مالیاتی ندارند و مشمول مالیات هستند و بسیاری از شرکت‌هایی که فعالیت می‌کنند پرونده مالیاتی دارند و مانند سایر  مودیان با آنها برخورد می شود.

معاون درآمدهای مالیاتی در پاسخ به این سوال که کدام استان ها در پرداخت مالیاتی  پیشرو هست ، تصریح کرد: به جهت تمرکز پرونده‌های ملی در تهران و در اداره کل امور مالیاتی نزدیک به ۵۵درصد پرونده های مالیاتی وصول می‌شود. به ترتیب در رده‌های بعدی استان‌های اصفهان و خوزستان قرار دارند، البته ظرفیت اقتصادی این استان‌ها نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است.

او با اشاره به سقف پرداخت مالیات در استان‌های مختلف گفت: با توجه به ظرفیت اقتصادی و پتانسیلی که استان های دارند پیش بینی درآمد صورت می‌گیرد و مالیات به حساب خزانه واریز می‌شود.

مسیحی در پاسخ به این سؤال که کدام استان بیشترین سهم را در بودجه ١۴٠٠خواهد داشت؟ گفت: تعیین بودجه با سازمان امور مالیاتی نبوده و درآمدهای مالیاتی اخذ می‌شود و به سازمان برنامه و بودجه تحویل داده می‌شود و آنجا بودجه تعیین می‌شود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.