- ویدئو| لحظه برد کیمیا علیزاده و در آغوش گرفتن ناهید کیانی در المپیک توکیو
- عکس| پرچم ایران روی لباس کیمیا علیزاده
دختر قایقران المپیکی ایران گفت: من سبک وزن هستم و در رقابت با سنگین وزنها توانستم موفق شوم و همه از جثه کوچکم متعجب بودند.

به گزارش تازهنیوز و به نقل از ایسنا، نازنین ملایی درباره درخشش خود در رقابتهای قایقرانی روئینگ المپیک توکیو و صعود به فینال A و B بازیها (اینجا) بیان کرد: ما با توجه به امکانات و داشتههایمان، برای فینال C برنامهریزی کرده بودیم. من در پیست هزار متر تمرین میکردم مسابقه اروپایی و جهانی هم نرفته بودم بنابراین واقعبینانه نگاه کردیم که اگر به فینال C برسیم، اتفاق خوبی است. در دو هفته آخر تمرینات تستهایی را انجام دادیم و تغییر تاکتیک داشتیم و حدس زدیم که میتواند جواب بدهد.
او ادامه داد: روز اول بازیها که توانستم به طور مستقیم به مرحله یکچهارم نهایی صعود کنم متوجه شدیم که تمرینات و برنامهریزیها جواب داده و سپس به تجزیه و تحلیل حریفانم در مرحله یکچهارم نهایی پرداختیم. ما تصمیم گرفتیم که دو نماینده مکزیک و نامیبیا را در مرحله یکچهارم نهایی پشت سر بگذاریم. من و آقای فرزام صحبت کردیم که اگر بتوانم به نیمه نهایی A و B برسم، کار بزرگی است و اگر هم در فینال C حضور داشته باشم، به آنچه که از قبل برنامهریزی کرده بودیم رسیدهایم بنابراین بدون استرس و نگرانی به رقابت پرداختم.
ملیپوش روئینگ ایران گفت: رقیبان من از سوئیس و نیوزلند واقعا قوی هستند. نمایندگان مکزیک و نامیبیا اگر ببینید سنگین وزن و عضلانی هستند زمانی که من در پیست راه میرفتم همه متعجب بودند که چگونه با این جثه ریز توانستم آنها را پشت سر بگذارم چون من سبک وزن هستم و با سنگین وزنها به رقابت پرداختم.
شاید ندیده باشید: