او با بیان اینکه قرار شد رتبهبندی معلمان که رتبههایی مانند معلمان پایه، ارشد، خبره، ممتاز و استاد معلم داشت به رتبههایی مانند مربی آموزشیار، آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم تغییر نام پیدا کند، افزود: لایحه رتبهبندی معلمان در مواد بعدی نیز چنین اصلاحاتی نیاز داشت که قرار شد موقتا این لایحه به کمیسیون ارجاع داده شود تا به اصلاح برسد.
ویس کرمی ادامه داد: این تغییرات توسط کمیسیون آموزش انجام شد و طی 12 ساعت این تغییرات بارگزاری خواهد شد تا نمایندگان نظر خود را ارائه دهند تا در اولین جلسه علنی مجلس که یک شنبه دو هفته آینده برگزار میشود، بررسی شود.
این عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه معلمان مدارس غیر انتفاعی تا این لحظه مشمول این لایحه نشدهاند و تنها معلمان رسمی مشمول این طرح هستند، گفت: صحبتهایی شده که در لایحهای جدا در کمیسیون آموزش معلمان مدارس غیر انتفاعی مشمول چنین طرحی شوند.
مهرداد ویس کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مزیت طرح رتبهبندی برای معلمان این است که حقوق بیشتری دریافت کنند اما در تدریس آنها هیچ تأثیری ندارد.

به گزارش تازهنیوز و به نقل از برنا، مهرداد ویس کرمی در مورد رتبهبندی معلمان گفت:
توزیع معلمان رتبه برتر در مدارس و استانها طبق آیین نامه دولت انجام میشود و در این باره مجلس تصمیمگیری نمیکند.
مهرداد ویس کرمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، گفت: ماده 3 لایحه واژههایی داشت که بنا به پیشنهاد نمایندگان قرار شد برای اصلاح آن به کمیسیون برگردانده شود.