برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

امکان انتخاب تاکسی اینترنتی با چک کردن کد واکسن رانندگان

معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت درباره واکسن رانندگان تاکسی‌های اینترنتی توضیحاتی داد.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران، محسن فرهادی معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت،با اشاره به افزایش ساعت طرح ترافیک و احتمال شلوغی ناوگان حمل و نقل عمومی و مترو اظهار کرد: به طور کلی اجرای طرح ترافیک در شهر ها به خصوص کلانشهر های کشور با هدف کنترل ترافیک و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی اجرا می شود که این موضوع محدودیت های برای استفاده از خودروی شخصی افراد ایجاد خواهد کرد. امروزه با بیشتر شدن ساعت اجرای طرح ترافیک شاهد شلوغی ناوگان حمل و نقل عمومی و به ویژه مترو و اتوبوس در شهرها هستیم.

او ادامه داد: وزارت بهداشت پیشنهاد داده تا برای کنترل شلوغی در ناوگان حمل و نقل عمومی تعداد واگن‌های مترو افزایش پیدا کند و ساعت حرکت اتوبوس ها نیز بیشتر از گذشته شود تا ما شاهد ازدحام مسافران در ناوگان حمل و نقل عمومی نباشیم.

سمت بیان کرد: توصیه ما به مردم کشور این است که از ترددهای غیر ضروری اجتناب ورزیده و جز برای رفتن به محل های کار خود از رفت و آمد در شهر و اماکن شلوغ جدا بپرهیزند.

فرهادی گفت: در مرحله اول تمام رانندگان اتوبوس ، تاکسی های گردشی و اینترنتی و به طور کلی خدمات دهنده ها حتما باید واکسن تزریق کرده باشند مسافران تاکسی های اینترنتی می توانند کد واکسن را در هنگام انتخاب سفر مشاهده کنند.

او افزود: افرادی که واکسن تزریق نکرده با محدودیت دریافت خدمات مانند خرید بلیط اتوبوس و مترو مواجه خواهند شد و در مراحل بعدی کد تزریق واکسن مسافران نیز توسط تاکسی های اینترنتی می تواند چک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید