برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

رتبه آی‌کیو ایرانی‌ها در جهان اعلام شد +جدول

از نظر آی کیو، ایران رتبه بیست‌وسوم را در مجموع کشورهای جهان کسب کرده است.

به گزارش تازه‌نیوز،‌ طبق مطالعه انجام شده توسط ریچارد لین پروفسور روانشناسی انگلیسی و تاتو وانهانن استاد علوم سیاسی فنلاند از ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ روی ۸۰ کشور، ایرانی‌ها با کسب ۸۴ امتیاز رتبه بیست‌وسوم را به خود اختصاص دادند.

هنگ کنگ، سنگاپور، کره جنوبی، ژاپن، چین، تایوان، ایتالیا در رتبه‌های بالای جدول قرار دارند. مغولستانی‌ها با ۱۰۱ امتیاز رتبه ششم را در این جدول به دست آوردند.

به گفته این محققان رابطه مستقیمی میان درآمد ملی و ضریب هوش ملی وجود دارد (این نکته بحث‌برانگیز بوده و برخی آن را قبول ندارند). البته رتبه بیست‌وسوم متعلق به یک کشور نبوده و ۱۸ کشور دیگر نیز مانند ایران با کسب ۸۴ امتیاز، در رتبه بیست‌وسوم قرار گرفتند.

طبق آمار سایت worlddata.info ضریب هوشی ایرانی‌ها ۴۵ ام جهان است.

آمار مذکور مبتنی بر ۹ مطالعه انجام‌شده بین‌المللی و با میانگین درآمد و هزینه‌های دولت برای آموزش در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۰ است. طبق این مطالعه آب‌وهوای گرم‌تر تاثیر بدی بر ضریب هوشی دارد.

آمریکا با ضریب هوشی ۹۸ امتیاز در رتبه ۲۶ قرار دارد. سنگاپور با ۱۰۸ امتیاز روی قله جای دارد و آخرین رتبه با ۵۶ امتیاز به گینه استوایی تعلق دارد.

۷ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • مردم بدبخت ایران
    آبان ۲۲, ۱۴۰۰ ۱۰:۳۸ ق٫ظ

    مگه با این اقتصاد واین بدبختی ها که بهمون تحمیل کردند ایکیو ئی هم میمونه

    پاسخ
  • در ایران بیهوش ها در راس امورند و باهوشا در کف امور

    پاسخ
  • سلام
    ایران با ۸۴ امتیاز ۲۳ جدول و آمریکا با ۹۸ امتیاز ۲۶ جدول ؟؟؟؟؟؟؟؟
    ای کیو نویسنده چنده ؟؟؟؟

    پاسخ
  • همه چیز تو کشور ارزون.پروتیین ویتامین انواع مواد معدنی مورد نیاز بدن راحت و بدون دغدغه گیرمون میاد میزنیم به بدن اونوقت ای کیو بالایی هم داریم🤣

    پاسخ
  • باسلام به مردم نجیب و شریف و بزرگ ایران.اینجانب از ۴۰سال پیش پس از انقلاب هر موقع صحبت کشورهای آسیای جنوب شرقی بخصوص کره و سنگاپور و چین و …میشد از ضریب هوشی بسیار پایین و بطور عمومی اسکول نام می‌بردیم.اسکول نام پرنده ی است در رده ی ماکیان و نمی‌تواند پرواز کند و دانه های را که از سطح زمین جمع آوری میکند و در زیر خاک انبار و قایم میکند ولی بعدا فراموش میکند که کجا گذاشته است.حالا چطور شده این اسکول ها مقام های یک رقمی و بالا را دارند.

    پاسخ
    • همین اسکول هایی که دارین میگین دنیا رو گرفتن اونوقت ما چی؟؟
      اگه اونا اسکولن با این حساب مردم ایران شنقل هستن چون میدونین که ایران کاملا کشور وابسته ای هست
      حالا شنقل که میدونین چیه؟! پرنده ایه که دونه هاشو میده به همون اسکول تا براش قایم کنه یعنی از اونم خنگ تر *_*
      این امار هم درست هست متاسفانه اگه یکم به فضای مجازی سر بزنین(که شامل اکثریت مردم ایران میشه) متوجه میشین که مردم نادونی داریم…

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید