برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

اعلام آخرین اخبار از بازگشایی مدارس از اول آذر

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: تفاوتی بین آموزش حضوری و مجازی به لحاظ الزام برای شرکت در کلاس نیست. در این میان اگر دانش‌آموزی بیمار شد و کسالت داشت می‌تواند تا زمان بهبودی در مدرسه حضور نیابد.

زمان بازگشایی مدارس

به گزارش تازه نیوز و به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی درباره بازگشایی مدارس از اول آذر اظهار کرد: منتظریم از اول آذر مدارس ابتدایی و متوسطه اول با برنامه و الگویی که خود مدارس تدوین کرده‌اند، به صورت حضوری بازگشایی و به‌تدریج زمینه حضور دانش‌آموزان در مدارس فراهم باشد.

وی افزود: مدارس پروتکل‌ها، دستورالعمل‌ها و تمام استانداردهای مدنظر را هم رعایت خواهند کرد تا نگرانی برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان ایجاد نشود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا حضور در مدرسه اختیاری است؟ گفت: الگوی حضور و اینکه دانش آموزان یک روز، دو روز یا سه روز در مدرسه باشند در اختیار منطقه و مدرسه است، اما به طور کلی حضور دانش‌آموزان همانند دوره مجازی و روزانه است و فرقی نمی‌کند. در واقع تفاوتی بین آموزش حضوری و مجازی به لحاظ الزام برای شرکت در کلاس نیست. در این میان اگر دانش‌آموزی بیمار شد و کسالت داشت می‌تواند تا زمان بهبودی در مدرسه حضور نیابد.

کاظمی اضافه کرد: بر اساس بررسی‌هایی که پژوهشکده‌های معتبر و مراکز نظرسنجی سطح کشور انجام داده‌اند میزان موافقت والدین با حضور بچه‌ها در مدرسه نزدیک به ۷۰ درصد است.

وی در مصاحبه با رسانه‌ملی ادامه داد: توصیه ما این بوده که مدارس جلسات اولیاء و مربیان را تشکیل دهند و با رویکرد اقناعیِ خانواده‌ها، کار را دنبال کنند. رویکرد ما بازگشایی آرام و تدریجی است و باید تلاش کرد نگرانی خانواده‌ها نیز برطرف شود.

۱ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • من غیر ممکنه تاریشکنی کرونا اجازه حضور فرزندم رو در کلاسهای حضوری بدم. به آمارها توجه نکنید کرونا همچنان بیداد می کند. فوقش بچه یکسال دیرتر مدرک بگیره .آینده ای براشون وجود نداره.حداقل جون خود و خانواده رو به خطر نندازیم .

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید