برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

خبر گاردین از مذاکرات وین/ ایران از توافق دور شد؟!

روزنامه گاردین مدعی شد که با تلاش چین و روسیه، ایران از مواضع خود در مذاکرات عقب نشینی کرده است.

مذاکرات وین

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از تحریریه، روزنامه گاردین طی گزارشی مدعی شد: با تلاش چین و روسیه، موضع ایران در مذاکرات وین تعدیل شده است و این امر را عامل «نجات مذاکرات هسته‌ای از لبه پرتگاه» و ایجاد فضای «خوشبینی محتاطانه» نسبت به ادامه روند دیپلماتیک جاری توصیف کرد.

برخی گزارش ها حاکی از این است که ایران پس از رایزنی با طرف‌های چینی و روسی، و برای نشان دادن حسن نیت، حاضر به تعدیل نسبی مواضع خود شده است.

با تغییر موضع تهران، مذاکرات هسته‌ای ایران از لبه پرتگاه عقب کشید، از خوشبینی محتاطانه‌ای خبر داد که به نوشته گاردین با «تلاش چین و روسیه برای تجدید نظر تهران در موضع خود» پدیدار شده است.

مذاکرات برای احیای توافق هسته‌ای ایران، در آستانه سقوط از لبه پرتگاه، عقب نشست، زیرا پس از تلاش روسیه و چین و هشدارهای صریح مبنی بر اینکه اتحادیه اروپا و ایالات متحده در حال آماده شدن برای خروج از پروسه هستند، تهران در موضع خود بازنگری و آن را تعدیل کرده است.

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید