هم پاکسلووید فایزر و هم مولنوپیراویر مرک برای استفاده اضطراری در افراد غیر بستری با علائم خفیف تا متوسط و در معرض خطر ابتلا به بیماری شدید در دسترس قرار گرفتهاند.

به گزارش تازهنیوز، سازمان غذا و دارو به پاکسلووید فایزر برای استفاده اضطراری چراغ سبز نشان داد، در حالی که مولنوپیراویر یک روز بعد مورد تایید قرار گرفت و به پزشکان دو گزینه جدید برای درمان بیماران کووید در معرض خطر قبل از ورود به بیمارستان داد. چشم انداز تجویز قرص برای بیماران سرپایی است. اگرچه در حال حاضر این داروها هنوز به طور گسترده در دسترس نیستند. چالش های لجستیکی خاصی در پیش است، یعنی کمبود فعلی تست های کووید مورد نیاز برای تایید این نوع عفونت وجود دارد.
به نقل از بهداشتنیوز، چگونه داروهای ضد ویروسی جدید با ویروس مبارزه می کنند؟ چه کسی می تواند آنها را بگیرد؟ و فواید و خطرات احتمالی آن چیست؟ این چیزی است که کارشناسان در مورد آخرین موارد اضافه شده به داروهای درمانی پزشکان می گویند. هر دارو ممکن است برای بیماران مبتلا به کووید با بیماری کروناویروس «خفیف تا متوسط» و کسانی که در خطر «بالا» ابتلا به بیماری شدید هستند، به معنی بستری شدن در بیمارستان یا مرگ احتمالی تجویز شود.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها خاطرنشان میکند در حالی که افراد در هر سنی ممکن است به شدت به کووید مبتلا شوند، افراد مسن و آنهایی که شرایط پزشکی زمینهای دارند ممکن است در معرض خطر بیشتری باشند. به همین ترتیب، طبق CDC، افراد از اقلیت های نژادی و قومی خاص و افراد دارای معلولیت بیشتر احتمال دارد که نتایج ضعیف تری داشته باشند. اگر فردی به درمان آنتیبادی مونوکلونال دسترسی نداشته باشد، ممکن است دارو تجویز شود. یا به دلیل تداخل دارویی نمی تواند پاکسلوید مصرف کند.